Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inna Forma

Marzy mi się flirt z panią 25-35 lat.. jestem kobitką BI

Polecane posty

Gość Inna Forma
Nie ROZUMIEMY a ROZMIJAMY Kasiu .. Cześć wszystkim! 🖐️ Mnie też sie marzy.. 🌻 spragniona.. 🌻.. Kto tu dziś? Bo Kasia sie zdenerwowała i odeszła w siną dal.. a może jeszcze wroci by zmazać swoje piętno na moim topiku?

Gość coz za niefart
ze urodzilen sie facetem..

Gość Inna Forma
co za niefart - uwzględnij fakt, iż mężczyzna u mnie na pierwszym miejscu 🌻🌻🌻 kocham mężczyzn jak siebie samą a obiety pożądam i pragnę, i kiedyś zdobędę

Gość co za niefart
aa no chyba ze tak! oswiecilas mnie. czyli jestes sklonna dolaczyc do mojej dziewczeny i do mnie? w sama paszcze lwa?

Gość Inna Forma
co za niefart -> a może wy do nas :classic_cool::D:P? Takiej paszczy lwa się nie zapomni, oj nie zapomni ;) Co dwie paszcze to nie jedna

Gość co za niefart
wow

Gość Inna Forma
wow

Gość co za niefart
czy to znaczy ze swing nie jest nam obcy?:)

Gość Inna Forma
Chodzi o to, że chciałabym, żeby nie był obcy. I wszystko na dobrej drodze. A Tobie bardziej obcy czy bardziej bliski, hm?

Gość co za niefart
och ja to mam szerokie choryzonty muzyczne:) lecz co by poczol Twoj lew widzac swoja lanie w szponach innego drapieznika?:)

Gość Inna Forma
To samo co Ty, patrząc na swoją drżącą łanię ;) To samo co łania, patrząc na swego drapieżnika To samo co wszyscy zainteresowani

Gość Mnie też sie marzy..
Witam namiętnie 🌻 przelotne 🖐️ :) co do kasi...niezły widze tu podszyw na dodatek czarny!!! zwróccie uwage na literkę L w mamlasia pozatym kasia ma 41 postow a pani z wyzwisakmi tylko dwa !!! hmmm...kto zadał sobie tyle trudu ?!!?! ech ludzie..zazdrość ? miłego,słodkiego i namiętnego dzionka for all

Gość Inna Forma
🖐️ a ja już odchodzę od monitora by zacząć dzień jak przystało ;) Choć po ubogiej w sen nocy 😘 myślę, co tu robić by sie nie narobić :classic_cool: ... I miło tak zrana znaleść się choć na chwilę w paszczy lwa :D, niech lew częściej tu zagląda 🌻, bo czuję dobry przepływ energii Analizować i trawić ten temat można rożnorako ;):P

Gość kobitki kobitki ej
:P

Gość Mnie też sie marzy..
..a ja zkaonczyłam dzis definitywnie z jednym Panem :( ...oj jak miło byloby znależc sie w ramionach kobiety która ikoiła by mój ból...🌻

Nie płacz, nie szlochaj mnie też sie marzy.. Tylko, że kobieta nie jest w stanie zastąpić faceta, może jedynie byc dopełnieniem szczęścia ;) Czas kolejny etap zacząć! 😘

Cześć dziewczęta 🖐️ Piszcie jak wasze ekscesy, czy cos kombinujecie? Ja poznałam niesamowite dziewczę ale gdzieś się schowało :( Będę tu czekać.. 🌻 pani instruktorko

Gość esmeraldka
to też fajne :( a tak tu już pusto

Gość podobne topiki zawsze
dobiegały do góra 10-tej strony i...fantazje szlag trafiał, a szkoda bo są interesujące:) Pozdrowienia dla Innej Formy!