Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krysiiiia

pytanie do wszystkich....

Polecane posty

Gość Krysiiiia

Mam pytanie czy 17 latek to odpowieni wiek na seks? Moja córka ma właśnie 17 lat i wiem w 100% że już współżyje ze swoim chłopakiem wiem takze że sie zabezpieczają ale mimo to mam pytanie do Was czy to nie za wcześnie? jeśli tak to jak jej o tym powiedzieć? jak było u Was? Czekam na odpowiedz z góry dziękuję

Gość ale już chyba po ptakach
bez sensu mówić ,że za wcześnie skoro już rozpoczęła współżycie

Gość wspolczuje ci ze wychowalas
corke na mala dziwke :o

Gość ezaaaa
jezeli sa juz se soba jaki dluzszy czas i sie kochaja to uwazam ze jest ok. a ile soba juz sa i ile on ma lat?

Gość Krysiiiia
on ma 20 lat są ze sobą 2 lata uważam go za odpowiedniego chłopaka dla Julki tylko pytam do sama nie jestem pewna chce poznać Wasze opinie :)

Gość Olgxa
Sory ale jak dla mnie troszkę za wcześnie mogła to zrobić po 18..

Gość Misia michalina
a moim zdaniem jest okey wcale nie za wcześnie! 2 lata to sporo

Gość jestem znismaczona
co drugi temat albo o dziwkach, albo o facetach ktorzy chodzili na dziwki albo o maloletnich puszczalskich. czy juz nie normalnych ludzi na tym swiecie, ktorzy sie szanują???

ja sama zaczęłam uprawiać seks w wieku 17 lat ( po 1,5 roku bycia z chlopakiem) i nie uważam że to było za wcześnie :) mozesz z nia pogadac ewentualnie o roznych metodach antykoncepcji ( chociaz pwnie co nieco o tym i tak wie, ale pogadac nie zaszkodzi) pozdrawiam ::)

Gość trtrtrtr
Ja tam jestem tradycjonalistką i ujmujac najogólniej uważam że człowiek najpierw powinien dojrzeć do odczuwania, pielęgnowania, doceniania głębokiej miłości, do ponoszenia konsekwencji swoich działań, do stworzenia związku z drugim człowiekiem, a jeszcze najpierw nauczyć życia, innych odczuć niż pociągające za sobą powiązania z kimś innym (jak mniej zobowiązująca przyjaźń, współdziałanie...), zdobyć coś jak wykształcenie, wiedzę, pooglądać świat a dopiero rządzić swoim ciałem powierzając je komuś innemu, być może z konsekwencjami w postaci przywołania nowego życia... Ale to ogólna reguła, jaką ja sobie narzuciłam, a w praktyce, w indywidualnych przypadkach bywa różnie i trudno obcemu oceniać... Niemniej mnie zmartwiłoby gdyby chodziło o moją córkę.

Gość ezaaaa
no ja tez popoieram zdanie aigi . Wiesz co innego jakby z nim byla pare miesiecy ale 2 lata to juz sporo

Gość trtrtrtr
zniesmaczona, czy ci którzy nie mają problemów, mieliby się chwalić swoją postawą, wymądrzać, wynosić nad innych? jak komuś dobrze, siedzi cicho i zajmuje swoim życiem, jak ktoś cierpi, szuka pomocy, w tym radzi się na forum

ezaa dzięki :) myślałam że się zaraz dowiem jaka to jestem puszczalska dziwka..

Gość Krysiiiia
Pracuje wieczorami w pubie a więc zarabia na siebie Dziewczyny naprawdę uważacie że to za wcześnie? Ja stram się ją zrozumieć ale moze źle robie

Gość Krysiiiia
też tak uważam

Gość jestem za edukacja seksulana
wazne,ze o tym wiesz i masz pewnosc,ze sie zabezpieczaja, nawet jakbys jej zabronila to i tak nic by to nie dalo. A nie ma zadneg granicy kiedy jest juz ten moment a kiedy jeszcze trzeba zaczekac, oczywiscie nie mowie o 13,14 , 15 latkach ,ale dziwczyna majac 17 lat juz w pewnym sensie moze podejmowac takie decyzje

Gość eeezaa z afo
Nie kurqa niech zajdzie w ciąze i ci bobasia urodzi... tragedia

Gość eeehhoooo
eeezaa z afo - przewrażliwona jesteś na maxa pojebało Ci czy co? to jej sprawa jest dojrzalsza od Ciebie

Gość polllaaa
to dobry wiek na pierwszy seks ale ten facet? 3 latka różnicy? tym bym sie martwiła

Gość ezaaaa
polllaaa -- a to dlaczego?? 3 lata roznicy to nie jest tak duzo

Gość polllaaa
może i tak tyle że on jest już dorosły no nie wiem mnie sie wydaje ze to sporo...

Gość uważaj bo niedługo
córeczka przyjdzie z brzusiem do domu i co wtedy będzie 😭 a chlopak sie przestraszy odpowiedzialnosci i ją kopnie w dupę. i kolejna maloletnia samotna matka z dzieckiem do kolekcji :o

Gość A z Tobą
Krysiu, jak było?

pytanie tylko czy ona zrobila to tak do konca z wlasnej nieprzymuszonej woli.. bo 20 letni facet żadko kiedy potrafi sie obejsc bez seksu (szczegolnie jak ju ma dziewczyne) - nie wiadomo czy jej nie naciskł, namawial.. to moze byc niepokojące a nie to czy ma 17 cy 18 lat

Gość polllaaa
Aigia własnie o to chodzi nie jestem pewna tego i dlatego mysle że jesli on ma 20 to ... różnie moze być

Gość Krysiiiia
No ja dopiero po ślubie miałam ten 1 raz ale wiem że teraz inne czasy nastały

Gość aagiśkol
mnie sie wydaje że on ją zmusił bo on już dorosły facet i nie wiadomo jak było...

polllaaa - własnie w tym wieku taka roznica 3 lat to wbre w pozorom jest sporo; moj faet jest moim rowiesnikiem i kiedy zaczyalis,y to oboje tego chcielismy i on dosc dlugo czekal bo wiem ze chcial tego wczesniej ale ja musialam chciec sama a nie zrobic to zeby miec spokoj.. radzilabym wiec Krysiii pogadac szczerze z corka jak to wygląda :0

Gość jestem za edukacja seksulana
ludzie XXI wiek a takie zacofanie normalne,ze w tym wieku probuja juz seksu i baerdzo dobrze,ze rodzice o tym wiedza i rozmawiaja na ten temat, chociaz dziewczyna podchodzi do tego z glowa i sie zabezpieczaja najlepiej powiedziec,ze jeszcze za mloda i nie moze wspolzyc ,a i tak zrobi co edzie chciala dlaczego teraz mlode dziewczyny, ktore zachodza w ciaze ukrywaja to ,a potem zabijaja swoje dzieci?? bo w domu masja zacofanych i debilnych rodzicow!!