Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaNiezadowolona

jakie zycie byłoby piekne i wspaniałe

Polecane posty

gdbym była nizsza (170) i miałą cycki (b) mogłabym wszzedzie chodzic i wszystko robic dlatego prosze was dzisiaj o 14.00 wszyscy modlimy sie za mnie aby sie spelniło moze zbiorowe modły Bog wysłucha prosze

Gość a mialas isc na inne forum
ale masz problemy, boszszsz

postanowiołąm pogodzic oba fora i jestem troche na tym i troche na tym nawet nie weisz jka moj wzrost i cycyki utrudniaja zycie nie zdajesz sobie z tego sprawy ale tak jest i to cholernie

Gość to ja się pomodlę żebyś
do 20 urosła jeszcze z 8 cm

Gość już mi nerwy
puszczają😠

Beznaznadziejna...chrzanisz, kiedy już będziesz miała biust, znajdziesz sobie następny problem i następny itd., bo nigdy nie cieszymy się tym co mamy, szukamy czegoś nowego i to nie jest złe, byle nie było tematem przewodnim naszego życia...pocieszę Ciebie - piękne i wspaniałe nie będzie nigdy...raz będzie lepiej, raz gorzej ...i tyle

to ja się pomodlę żebyś --> nie rob tego :( bede miec wtedy ok 188 a tego juz nie przezje :O poczaktujaca to tak w trakcie lunchu cooo?

falena --> ja chce tylko normalnosci nic inego mi tak nie zaprzata głowy jak te dwie sprawy innymi sie już bym na tyle nie przejmowała vlu m -->nie weim ile dokładnie mam w drugiej klasie gim miałąm 176 i wtedy obiecałam sobei ze gdy przekrocze 180 to sie zaboje i dlatego sie nie mierze :o cycki mam aa :o

Beznadziejna...a cóż to jest normalność??? kto decyduje o tym co jest a co nie jest normalne????

vlu m --> powiedziałabym : O YES ! :) mam 17 lat :O falena --> czyli wymiary niezbytnio wykraczajce poza srednia krajowa :O

fajna madchen --> ciekwa jestem jak Ty bys sie zachowywała gdyby chociaz na jeden miesiac dano ci moje ciało :o wtedy pogadamy :(

gdybym miała 150 tez bym nie narzekała :o zawsze mozna załozyc obcasy i w ogole :o

Beznadziejna...powiem tak, mało mnie obchodzi średnia krajowa i radzę Ci też się nią nie przejmuj:)

Gość już mi nerwy
beznadziejna,ciesz sie ze jesteś zdrowa i nie narzekaj tyle

Gość daje wszystkim
beznadziejna skoro mierzysz 180cm i masz małe cycki i mało ważysz to spoko możesz starowac na modelke spójrz na Buzkówne

I jeszcze mała rada...co prawda powiedział tak Bartoszewski o Polsce, ale myślę, że się nada;) Jak nie jest się panną piękną i bogatą - powinno się być panną sympatyczną;)

falena --> akurat te wzrostowe i cyckowe to mnie obchodza bo tak byc grubo ponizej i powyzej to nie zaciekawie jest :( już mi nerwy --> ja wiem czy zdorwa jestem :o no ale w kazdym razie nie mam raka, aids i takich tam smiertelnych Haris Pilton --> why ? :( daje wszystkim --.no ttak ale lata leca a zeby zaczac to trzeba miec kilka zdjec twarzy z bliska i całego ciala w bieliznie a ja takich nie mam i aparatu tez nie posiadam cyfrowego

Gość dotty
A ja Cię rozumiem, sama mam kompleksy, które strasznie utrudniają mi życie. Przez nie rezygnuję z wielu ważnych dla mnie rzeczy :( I nieważne, że ktoś mi powie, że nie jest tak źle. To silniejsze ode mnie. Najgorsze jest to, że z wiekiem nic się nie zmienia. Życie przecieka mi przez palce, a ja stoję w miejscu :(

falena --> staram sie byc sympatyczna ale to nie wiele daje w dzisiejszych czasach tzeba byc raczej włąsnie pewna siebie piekną przebojowa laska :o

dotty --> no włąsnie :( a jedyny ratunek to zmiana np wage mozna podniesc lub zrzucic cycki ewwentualnie zooperowac ale do tego trzeba znowu kasy :o no a wzrost z rtym sie nic nie da zrobic i to mi nie daje spokoju :o najlepiej to sie tym nie przejmowac bo to w koncu tylko 60-70 lat a potem i tak skok do innego ciała labo juz bez ciała

życie byloby piekne i wspaniale gdyby niektorzy byli normalni i lepsi,wyglad to sprawa drugorzędna,wszystko przemija oprocz serca:)

Haris to chociaz siła umysłu -->powtarzaj podczas lunchu : "niech beznadziejnej urosna cycki i zmniejszy sie chociaz o 5 cm " "niech beznadziejnej urosna cycki i zmniejszy sie chociaz o 5 cm " "niech beznadziejnej urosna cycki i zmniejszy sie chociaz o 5 cm " "niech beznadziejnej urosna cycki i zmniejszy sie chociaz o 5 cm " "niech beznadziejnej urosna cycki i zmniejszy sie chociaz o 5 cm "

Ariane--> tak sie mowie przemija nie przemija ale jest wazny przez pponad 50 % naszego zycia jaki nie wiecej a to chyba sporo :o zresztą teraz jest pełno fajnych i zarazem ładnych dziewczyn

bierz je niech ida w cholere o kurde z rozpedu wyrzuciłam 7 cm mam nadzieje ze sie nie obrazisz 🖐️