Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie jakie jakie

Jakie ciuchy pasuja blondynowi o niebieskich oczach?

Polecane posty

Gość jakie jakie jakie

i jasnej cerze? kolory cieple czy zimne, ciemne czy jasne?

Gość jakie jakie jakie
uuuppp

Gość no powiedzcie prosze

Gość błękitna koszula

Gość błekitny ok jakie jeszcze

Gość ale on nie jest caly
niebieski laska! boooze.

Gość wącham korniszony
to sie kasik popisalas.....nie wiesz ze ciuchy dobiera sie nie tylko do koloru oczu...trzeba wziasc inne czynniki pod uwage jak np karnacja i wlosy

Gość small_black_coffee
no wiesz, najpierw musisz powiedziec jaki masz styl (elegancki, sportowy, emo, punk, hippie, hip-hop, skate, etc.), potem w jakich ciuchach dobrze się czujesz (np.jasne jeansy z przecierkami, jednolite/ obszerne t-shirty, sportowe wyróżniające się buty) i jakie kolory i odcienie danych kolorów lubisz (np. czerwony, czarny, biały, jasnoniebieski, ciemnozielony, etc.). Jak napiszesz to ci spróbujemy pomóc :D. A jeżeli szukasz albo chcesz zmienić styl to ci również pomożemy :D. ...no bo wiesz... jasnofioletowa bluza nie pasuje do stylu skate... :)

Gość chce sie tylko dowiedziec
jakie kolory beda mi pasowaly a jakich mam unikac, pomozesz?

Gość bo wydaje mi sie ze dobrze mi
w niebieskim bezu i jasno szarym...moze byc?

Gość wącham korniszony
ja o zadnej modzie nie pisze a kazdy wie to ze np brunetce opalonej pasuje co innego niz brunetce bladej...nie patrzy sie na jeden szczegol...ty twierdzisz ze do niebieskiego pasuje wszystko...ale skad wzielas ten niebieski? on niebieskie ma tylko oczy, wlosow juz nie....

Gość wącham korniszony
widze ze wpisy kasik zginely...a to dziwne

Gość najpierw musisz podac jaki
masz odcien karnacji (ciepla, zimna, cera jasna czy ciemniejsza, raczej blada czy z rumiencami itp) oraz odcien wlosow (blond moze byc oprocz tego ze ciemny i jasny zimny lub cieply w swoim odcieniu np polpielaty miodoway prawie bialy prawie brazowy, z cieplym odblyskiem lub raczej szarawym) bez takich informacji nie mozna dobrac odpowiednio kolorow na pewno dobrze bedziesz wygladal w czarnym bo w tym kolorze kazdy dobrze wyglada

Gość Piaskowy dziadek
no własnie ,za mało szczgołów podałes , sadze ze jesli jesteś blondynem i masz jana cere to nie powinieneś przesadzac z szarym i bezem , postaw na nieco ciemniejsze nieco bardzije wyraziste(ale nie krzykliwe )odcienie, mogą być bardziej stonowane ale ciemniejsze> Mam znajomego blondyna i jasnej cerze i niebieskich oczach , ja zakłada jekis bez wyglada jak bydyń rozmazany ;-) założył obcisły granatowy longsleeve i skontrastował z jasniejszymi lekko przetartymi jeansami i wygladał ok, generalnie nei przesadzaj z jasnymi odcieniemi taka moja rada , nie bój sie też czerni , i ciemnego brązu.pozdro