Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krece Loka

Jak to jest naprawdę z tym ściąganiem plików

Polecane posty

Gość Krece Loka

Czy faktycznie policja przyjezdza, zabiera komputer i ma sie sprawe? Przeciez kazdy sciaga z neta wiec wylapia wszystkich? Poza tym o jakie ilosci chodzi- czy jesli ktos np sciagnie od czasu do czasu jakas piosenke to powinien sie obawiac? Czy ktos sie spotkał z sytuacja w ktorej policja faktycznie interweniowala? Pytam z czystej ciekawości- ja raczej obawiam się ściągać pliki z internetu, zdzarzy mi się od czasu do czasu ściągnąć jakaś piosenkę i to wszystko, ale wiekszość moich znajomych się nie przejmuje. Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość Krece Loka
Pliiiz odpowiedzcie na ten temat- jeśli nawet niekt się z tym nie spotkał, to napiszcie jaka jest wasza opinia na ten temat. Ściągacie pliki??

Gość Krece Loka
Nikt mi nie odpowie??

Gość BeznadziejnaOsobaNiezadowolona
yes dlatego ja wole niesciagac nie chce potem płacic 50 tysiakow :O 🖐️ lepiej wypozyczyc film na dvd a muzyki słuchac na wrzucie

Gość Krece Loka
Dzieki beznadziejna :) Więc ja też nie będę już nic ściągać

Gość BeznadziejnaOsobaNiezadowolona
choociaz z drugiej strony pełno mooich znjomych sciaga i to klika filmow dziennie :o a muzyke na okragło głownie robia najazd wtedy gdy ktos im nakapuje ze dana i dana osoba sciaga tak wiec jak już bedziesz nikomu o tym nie rozpowioadaj bo jakis wróg moze nakablowac oczywscie policja ma też jakeis programy wyłapujace nałogowych ściagaczy 🖐️