Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sesil202

czy dla was chude jest piękne??

Polecane posty

nie wiem czy coś ze mną nie tak ale ostatnio podob mi sie skrajnie chude ciało. nie chodzi o to że jestem gruba (waże 51 kg przy wzroście 161 cm) ale kiedyś podobało mi się moje ciałko a teraz nie!pewnego dnia patrzałam na plaży na chude dziewczyny na ich wystające kości coś mnie ścisnęło i naprawde wydawało mi się to piękne. poczułam sie jak gruba świnia i od tego momentu jest ze mną źle. naprawde nie wiem czemu ten jeden moment tak mnie zmienił. co o tym sądzicie??(złośliwe komentarze odpadają !!!)

Gość Krece Loka
Niestety mam tak samo :( Teraz ważę dość dużo- ok 68 kg przy 170 wzrostu, ale nawet jak ważyłam 55 i moja pupa mimo wszystko miała trochę 'kobiecy' kształt, to przy tych wszystkich chudszych dziewczynach czułam się jak 'gorszy' towar. Niestety... lansowanie pewnego typu urody nie pozostaje bez wpływu na psychikę kobiety :(

Gość ja mysle ze chude jest
piekne i mam tak samo jak wy... tak bywa

Gość fekise
dla kazdego "chude" to co innego, wklej przykladowe zdjecie !

Ja mam 175 i waże 70 kg. 5 kilo nadwagi. dla was to pewnie masakra, ale ja sie czuje dobrze. trochę tłuszczyku mam zamiar spalić ćwiczeniami, ale w życiu nie chcę mieć wystających kości. To z pewnością chodzi o psychikę, ale zastanówcie się, faceci wcale nie lubią kości... przynajmniej wszyscy których znam lubią jak dziewczyna jest kobieca, lekko pulchna. Wy ze swoimi wagami i tak już jesteście chude! pozdrawiam.

Gość jakiś...
dla mnie nie jest piękne..... wręcz przeciwnie

nie mam konkretnego zdjęcia ale chodzi mi o wielką chudość czyli wystające żebra, kościste ramiona itp. czyli ZERO KOBIECYCH KSZTAŁTÓW

ja mam 177 i 62kg i czuje sie o niebo lepiej niz przed rozpoczeciem odchudzania do arya--> skoro czujesz sie dobrze w swoimciele to super, tak trzymac :) ja juz tez sie czuje git ;)

ale dalej walcze!!! :P PS ja uwielbiam chude ramionka u dziewczyn

Gość jesli czułabyś się
ok jako chudza to sie odchudzaj... mi najbardziej podoba się gdy kobieta jest nie za gruba nie za chuda byle tylko miała wysportowaną sylwetkę...

DROGA AYRO dla mnie twoja waga nie jest masakryczna i wcale nie mam zamiaru sie z ciebie naśmiewać wręcz przeciwnie za trzymam kciuki skoro planujesz co nieco spalić :):) POWODZENIA

dla mnie chude jest brzydkie... :O Nie cierpie wygladu wychudzonych dziewczyn

Gość czy ta modelka na zdjeciu je
straszne zdjecie.... taka figura mi sie nie podoba.....jakby była zaniedbana poza tym skóra sprawia wrażenie jakby na niej wisiała a biust ....straszny...

ta na zdjeciu mi sie akurat nie podoba, ale cos w tym stylu

TAK TA KOBIETA NA ZDJĘCIU W TYM LINKU MA PIĘKNE CIAŁO. NAWET JESZCZE CHUDSZE BYŁOBY PIĘKNIEJSZE..... DZIWNE BO KIEDYŚ UZNAŁABYM TO ZA OKROPNE

Gość chude nie jest ładne
ale szczupłe tak

kiedys wydawoło mi sie ze najpiekniejsze to laski które są \"normalne\"czyli takie jak wiekszosc z nas i barzdo zadbane.chude wydawoły mi sie za dhude i wogóle ble:-/ NIESTETY mój ex facet tak mi prał głowę o tym,że chude=lepsze,ze w to uwierzyłam,mimo,ze noszę nr ubrań 36-38 to poczułam sie jak grubas i tak juz zostało :-( niedawno zaczełam odchudzanie......

Gość chude nie jest ładne
jeszcze chudsze ?! dziewczyno masz zaburzoną ocenę i postrzeganie, może dobrze byłoby z tym do psychologa

Gość to jestes czy bedziesz
bo juz sie gubie?

Gość zawiodłam się
kurcze wazyłas 58 kilo? jak na modelkę to byłaś za gruba chyba bo teraz to jest szał na anorektyczne modelki... tez juz wygladasz tak pospolicie jak wieszak? nie ma to jak szczupłe ale umięsnione ciało... ostatnio czytałam ze modelki mimo ze chude to maja mało mięsni tylko tłuszcz i skóra...a gdzie są kobiety szczupłe które nie mają obwisłych ramion albo którym zebra nie wystają?...wysportowana lekko umięsniona z minimalna iloscią tłuszczu w ciele kobieta to juz rzadkość...witajcie chude grubaski!!!!!!!

kiedys chcialam schudnac do 50 kilo a teraz wydaje li sie, ze jak strace tluszczyk z brzucha to bedzie ok. pozatym od cwiczn am troche miesni jednak. ostatnio porownywalam sie zkuzynka. ten sam wzrost i te same wymiary. ja 59 a ona 52. czyli jednak jest spora roznica kiedy ma sie miesnie a kiedy sie ich nie ma. ogolnie podobam sie sobie chociaz kiedy mnie tu napadnieto, ze warzac powyzej 55 kilo to nigdy nie bede szczupla. kiedys mialam maniebycia chuda ale przyznam szczerze, ze na chude nikt nie leci. a teraz, kiedy juz jestem szczuplejsza, ide do sklepu i umiem sobie wybrac seksowne ubrania i naprawde podobam sie sobie. a jak podobam sie sobie to i innym tez czego wszytkim zycze. p.s. z tego co zauwazylam faceci nie maja preferencji co do wygladu; moze im sie spodobac kazda dzieczyna, pod warunkiem ze nie jest to extremum globalne czyli krancowa anoreksja typu 40 kilo przy 170 cm wzrostu albo krancowa otylosc czyli ponad setke. chociaz i takie maja swoich amatorow. oni leca bardziej na to jaka dzieczyna jest, czy usmiechnieta, czy zadowolona, co z nia mozna robic i nie chodzi tu o seks. po prostu fajna, sympatyczna laska, przyzwoicie ubrana i w ogole. pozatym ladne nie to co ladne ale co sie komu podoba, o !

Gość ee cos ci sie stalo z glowa
masz bardzo dobra wage do wzrostu ... panna na fotkach jest okropna. chude jest fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! a panna ktorej facet wbil kompleksy zamiast diety niech zmieni faceta.. ide o zaklad ze sam jest zapasionym wieprzem... moja kumpele facet ( tłusty knur ktory ma 198cm wzrostu i ponad 120kg wagi -sam smalec) wpedzil w anoreksje . ledwo sie z tego dziewczyna wykaraskala.. znam tez kilku innych grubych facetow ktorzy "maja wymagania" odnosnei wagi dziewczyn..dupki zalosne./ nei dajcie sobie robic wode z mozgu- ani grube ani chude nie jest ladne jest tylko normalne jedrne, zdrowe zadbane cialko- jak macie komplesy to sie zacznijcie troche ruszac to bedziecie sie lepiej czuc,zgrabniej porszac i wygladac..

Gość takatam19
tak chude jest piękne. (jestem gruba)

wg mnie piękne są kobiety szczupłe z kobieca figurą(tzn.z kształtnym tyłeczkiem i biustem+ładnie zarysowana talia). chciałabym tak wyglądac :P ale co moge zrobic? nic. moze i jestem szczupła ale kobiecych kształtów nigdy nie bede miała. nie podobają mi sie takie chlopięce figury, jakie ma wiekszosc modelek i wychudzonych dziewcząt

Gość chude sa piekne
zalezy w zasadzie od budowy ..niektore laski sa b."Waskie" w ramionach taki ale i tak maja np.miseczke B czy C i okraglutki choc maly tylek...i sa bardzo seksowne i nie mowcie ze facetom takie "kosci" sie nie podobaja bo to nie prawda..wytatrczy poobserwowac w chocby autobusach ich reakcje jak wchodzi taka chuda laska..i do tego zadbana...mniam.:) oczywiscie nie mowie ze szczuple tez nie sa fajne czy takie o bardziej ksztaltnej budowie ... pewnie to wszytsko zalezy jak laska sie czuje w swoim ciele

Gość rttryr
zgadzam sie faceci wola chude i bardzo szczuple wiemco mowie bo sama taka jestem i widze jak sie zachowuja hehe:P co nie znacy ze te grubsze w r 38 sie nie podobaja...sa rozne gusta

boże to jest straszne... w dzisiejszych czasach 38 to grubsza dziewczyna;/ ja mam rozmiar 40. i nie uważam że jestem gruba.