Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sesil202

czy dla was chude jest piękne??

Polecane posty

Gość susyy
hm no wiec ja nosze nr.38 .. i wcale nie jestem szczupla-vardziej normlana -taka w sam raz a mam 168cm... nie mowie tego tylko na podstawie moich wnioskow tylko tez np po tym co mi mowi rodzina czy znajomi... mam dosc plaska budowe ciala (takie kosci jakies cienkie) i duzo tlusczyku na brzuchu plecach .. wiec lady in red nie przejmuj sie tak tym przeciez kazdy ma inna budowe ciala ... i uwierz ze 38 nie musi oznaczac szczuplej niektore panny chude ladnie wygladaja w takiej postaci -taka uroda a inne przy tym samym wzroscie i wadze poprostu to nie pasuje - jak zaglodzone wygladaja a mysla ze takie sexi

Fajnie piszecie dziewczyny:) Fakt, czytając kafe niemal wpędziłam się w kompleksy. No bo jak to: ja ważę 57 przy 166 cm, a laski ważą jeszcze mniej przy wyższym wzroście i się odchudzają?! To ze mną jest coś nie tak! Jestem gruba! :-D Druga sprawa: ja noszę rozmiar 36/38, ale ktoś inny przy mojej wadze i wzroście będzie nosił 42. Dlatego sam wzrost i waga to mało miarodajne porównanie. Ja ważę tyle bo mam wypracowane mięśnie, łatwo mi się robią, mam dosyć \'twarde\' ciało, wysportowane, stąd ta waga. No ale zdaniem niektórych panikar z działu Diety jestem pewnie i gruba:-P Ale liczy się ogólne wrażenie, a nie cyferki:-D

Gość ugh
odpowie mi ktos ?? :(:(:(

Gość ja i taak
uwazam ze chude jest piekne :D wystarczy spojrzen na reklame z bielizna i na modelki hehe