Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna laska

Wkurzaja mnie starzy oblesni faceci sliniacy sie na moj widok!

Polecane posty

Gość zgrabna laska

I glupie oblesne komentarze. Czuje wtedy ogromny wstret. Czy ktoras z Was ma podobne jak ja przykre doswiadczenie w tym temacie??

Gość mam ojca i nie musze
wejdź na topic "mój mezczyzna jest duzo starszy" tam sie ślinią laski na widok starych dziadków:P

Gość maly ujek
Przestan nosic obcise ciuchy i pokazywac tylek!!!!!!!

tak to racja niektorzy to nie maja za grosz godnosci, stary niech idzie wnui bawic a nie goni za młodymi

Gość czyli
wyglądasz prowokująco jak kurwa :D

maly ujonki trudno zeby kobieta chodziła w worku po kartoflach, zastanow sie nad tym co piszesz łosku

czasem kobieta ma poprostu duzy biust, ktorego łatwo nie ukryje, a wy oczywiscie jak te zwierzeta zzza krzaka :/

Gość zrozpaczona..............
Racja jest na pewno w tym, że komentarze z ust facetów w pokrewnym wieku na pewno brzmią lepiej, niz od starych dziadków. Jeszcze żeby forma ich przekazywania była podobna to pal licho, ale to najczęściej są rzucane prostackie teksty, zabarwione siarczyście łacina podwórkową (choć takie słyszy się też i od młodszych hehe). Mi jest po porstu głupio, gdy facet w wieku mojego ojca się do mnie łasi, bo najchetniej wtedy dałabym mu w gębę....

Gość maly ujek
Tak tak to my jestesmy winni. Widzialas kiedys zeby za gustownie i elegancko ubrana laska ktos krzyczal: "Hej lala nadziejesz sie na pala"