Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce21

Pękające naczynka w oczach! Proszę o odpowiedź!

Polecane posty

Gość słońce21

Mojemu chłopakowi ostatnio bardzo pękają naczynka w oczach, wie może ktoś czym to może być spowodoawe? Wyganiam go do okulisty, ale jakoś nie śpieszy mu się z wizytą!

Gość ile dostałaś
niech je Rutinoscorbin....

Gość .tiku tiku
je a raczej lyka :)

Gość andzialindzia
Ja mam to samo. Na początku myślałam, że to od komputera/telewizora. Niestety czasem pękają mi nawet w nocy i kiedy rano wstaję mam strasznie widoczne żyłki i miejscami rozlaną krew. Też jestem ciekawa jak to zwalczyć, wezmę wit C i zobaczymy.

Koniecznie do okulisty!!! może być to zapowiedź poważnego problemu np. jaskry.

Moje Kochanie też tak ma :o Nie wiem od czego to jest. Najbardziej widać jak jest zmęczony albo ma jakies stresy w pracy. A może to taka uroda po prostu?

Gość baaa
ja też mam problem z oczami. Olulistka powiedziała, że mam bardzo zniszczone spojówki i to co widać jest efektem stałego podrażniania spojówek alergenami. Więc mam alergię....nie wiem jeszcze na co, ale dostałam na to silne (i drogie) krople. Zobaczymy czy pomoże. W każdym razie do okulisty naprawdę warto się wybrać

Gość she21
Musi lecieć do lekarza!!!

Gość eeeeetammmmmmmm
niech przestanie palić trawkę

Tez mam to juz ponad rok, i wkurza mnie jak ktos twierdzi do lekarza marsz i jeszcze wysmiewa ze sie tego nie robi. Ja wydałam przez ten czas na wizyty i krople około 500 zł i nic nie pomogło, wiec przestałam juz chodzic z tym do okulisty. Zreszta juz wiele razy przekonałam sie ze lekarze sa do niczego. Jak boli mnie gardło to pierwsza rzecz jaka dostaje to antybiotyk, nikt nigdy nie zlecił wymazu z gardła a to chyba nienormalne ze mam infekcje gardła 4 razy w roku mimo ze prowadze bardzo zdrowy tryb zycia. Lekarze mnie wkurzaja.

Gość sojkis
Witam może masz gronkowca, który bardzo często powoduje takie choroby