Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzerka

pyt do dziewczyn leczacych nadzerke

Polecane posty

Gość nadzerka

Lekarz kazal mi przyjs jak skoncze karmic Wlasnie sie wybieram Zastanawiam sie czy jest jakas roznica czy jestem przed czy po okresie??

Gość nadzerka
:-( nikt mi nie odp Nie spytalam lekarza czy ma to jakies znaczenie

Gość SanSan
nie wie jak to jest a masz duza ta nadzerke? na czym ma polegac leczenie? zamrazanie, wypalanie, czy tylko jakies leki? ja przed porodem mialam malutka zadnych doleglowosci, po porodzie tak samo mala ze gin nie chce nic z nia robic a teraz nie wiem , moze jednak powinnam isc ja wyleczyc? grupe cytologii zawsze mialam II - przez ta nadzerke wlasnie

Gość po okresie
koniecznie zaraz po okresie,mi tak kazal. czytalam tez w necie.Organizm musi sie wyleczyc do okresu, bo krew moze spowodowac zakazenie.

Gość a ja -mama karmiąca
ja byłam 6 miesięcy po porodzie gin kazał mi wykupić w aptece jakiś płyn i byłam u niego nie wiem co mi dokładnie robił-czy to własnie było to wypalanie nadżerki bo w ulotce tego płynu wyczytałam ze to jakiś kwas :O trochę pozniej podbrzusze mnie bolało jakby do okresu-ale okresu jeszcze od porodu nie dostałam i karmie piersią. grupe z cytologi miałam po porodzie I. kazał zapisać się na nastepną wizytę-pewnie będzie powtórka tego zabiegu...nie wiem -jakiś ten mój lekarz małomówny, cięzko cos od niego sie dowiedzieć :O