Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obora

PiS i tak wygra wybory - sami zobaczycie

Polecane posty

Gość obora

tak tak, wiem co mówię🖐️ :classic_cool:

Gość he najlepsza jet ich reklama
facet właściciel sklepu,że wcześniej to szyby powybijane i w ogóle żyć nie było za co, a za rządów pisiorów nagle sielanka i dziękuję ci pisie :O

Gość obóra
będzie już tylko lepiej

Gość ta reklama to działa na mnie
jak plachta na byka :P efekt chyba odwrotny od zamierzonego....reklama cuchnie fałszem i propagandą...

Gość obóra
i tak wygraMY:classic_cool:

Ogólnie mało mnie obchodzi chory psychicznie Jarek, któremu się ubzdurało, że ma misję tropienia układów i szarych sieci, tylko szkoda mi kraju tak ogólnie... Bo za kilka lat już nie będziemy dostawać kasy z Unii, więc skoro Pisuary nie potrafią teraz się zająć nawet wnioskami o przyznanie funduszy, to w ogóle żal po prostu:O I sie zastanawiam, jak długo jeszcze będzie się ludzi straszyć duchami PRLu. Bo mnie to szczerze mówiąc gówno obchodzi, kto był prawdziwą opozycją, a kto udawał. Bardziej mnie obchodzi, żebym mogła normalnie dojechać do domu, czy mieć mniej problemów w urzędach, płacić mniejsze podatki, żebym się mogła dostać do lekarza. I jakoś dziwnie jak na nowoczesne państwo solidarne w dodatku, że PiS obniżył np. stypendia, gdzie na Uniwerku, na studiach dziennych u mnie stypendium socjalne wynosiło- uwaga, uwaga!- aż 90zł miesiecznie:O A naukowe za średnią 5,0 max. 250zł:O Teraz są jeszcze niższe. Myślę, ze to wspiera bardzo polską naukę. Ale rozumiem, ze minister Kalata musi zatrudniać wizażystkę za 11 tys zł miesięcznie:classic_cool: A Jarek musi inwestować w karmę dla kota, żeby mu się kamienie w układzie moczowym nie porobiły. No i oczywiście wszędzie musi jeździć dwa samochodami, bo jeden to za mało. Do podwójnosci się juz przyzwyczaił:classic_cool: I też martwi mnie to, że Jarek zapomina, ze jest tylko zwykłym urzędasem:) Więc zamiast kwakać na prawo i lewo i urządzać przemówienia godne samego Duce, powinien się chyba wziąć za służbę, jaką jest pełnienie urzędu w demokratycznym państwie. A jak nie ma nic do roboty, to niech wraca do kota. Na droge dostanie wieniec z dedykacją \"spieprzaj, dziadu\"🖐️

Gość deska nie udzielaj sie
polityka nie dla bab, zwlaszcza nie dla glupich bab:o