Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odszedl....

kocham go tak bardzo, że pozwoliłam mu odejść...

Polecane posty

Gość carlain
a powiedcie dziewczyny,jak ja strasznie cierpie,bylam tyle lat z chlopakiem i zachcialo mu jednego wybryku w skok,zrobil to i co mu z tego przyszlo,ze wpadl z jakas malolata a ja juz nie moge z nim byc

Gość odszedl....
z alkoholem.... :( on nie chcial odejsc.. normalne... chociaz ostatnio mowil najpierw ze mam odejsc, ze chce to juz zakonczyc a pare minut pozniej zaczal plakac ze kocha i zebym go nie opuszczała :-o

Gość nie rozumiem no nie rozumiem..
no wlasnei mowie nie zdradzil nie ma innej baby, uczucie jest ale jest przeszkoda...z przeszkodami sie walczy..daj sobie i jemu odetchnac, jesli kocha to wroci, w ogole jesli pisane wam byc razem to bedziecie...

smutne ale chyba Cie rozumiem . a jestem prawie 5 lat w zwiazku. ostatnio tez czeste klotnie. zmienianie sie na sile :( ciagle obrazanie i dogryzanie a pozniej super . tez mam tego czasem dosc. ale jeszcze walcze . zobaczymy trzymaj sie :*

Gość carlain
jestescie?????

Gość carlain
wiecie nad czy tak czasami sie zastanawiam,czy faceci tez tak bardzi cierpia po rostaniu jak my??????

Gość carlain
do anki juli tez masz zgrzyty ze swoim facetem?????

Gość odszedl....
powiem wam ze ciezko ogolnie... minal tydzien a ja sie rozsypuje.. nie wiem co bedzie dalej... nie wiem... :( mysle ze on tez cierpi tyle ze inaczej...

Gość carlain
no napewno,cierpi a moze spotkajcie sie porozmawiajcie ze soba podejmijcie jakies konkretne plany na przyszlosc,przeciez juz tyle lat jestescie ze soba nie mysleliscie o jakims slubie??????

Gość odszedl....
mam ochote spakowac sie i wyjechac stad... zostawic wszystko.. mam dosc wszystkiego! jedyna przystania w moim zyciu byl on a skoro juz go nie ma to nie mam celu... :( nic nie ma takiego znaczenia...

Gość carlain
do odszedl bys podala swoj numer na gg

Gość odszedl....
no co ty heh slubie... :) nie, nie slub odpada... :) slub niczego nie rozwiaze.. naze problemy sa zbyt duze... i raczej sie nie da ich rozwiazac...

Gość carlain
a wy jestescie z innej miejscowosci???

Gość odszedl....
z tej samej... a czemu pytasz?:(

Gość carlain
bo wiesz po tylu latach staje sie juz przyzywyczajenie kazdy zaczyna czegos innego szukac.

Gość carlain
tak z ciekawosci bo napisalas,ze masz ochote sie spakowac i wyjechac,dlatego pomyslalam,ze moze jestes z innej miejscowosci co On

Gość carlain
ja tez bym chciala,gdzies wyjechac na jakis czas i chyba zaczac zycie od nowa,sama jako slomiana wdowa :)

Gość carlain
jestes ??

Gość odszedl....
generalnie suzkamy tego samego w zyciu... szczescia , milosci i spelnienia, spokoju.. tyle... badz az... ale to koniec... koniec naszej wielkiej, burzliwej milosci... czas jakos zagoi rany wiem o tym... poczatki sa takie ciezkie.. :( ostatanio tzn jakis czas temu. mielismy 8 miesiecy przerwy... myslelismy ze damy rade o sobie zapomniec.... nie dalo rady... jak sie spotkalismy przypadkiem wiedzielismy ze to nie koniec... moze tym razem po kolejnych przejsciach sie nam uda zapomniec o sobie :(

Gość odszedl....
no ja wyjechac nie moge... praca mnie trzyma :( a moze i dobrze ze ja mam chociaz poki co jestem bezuzyteczna :(

Gość carlain
ja mnialam wychodzic za maz 25 sierpnia no ale coz, nie wyszlo.Musialam wszytsko odwolywac w kosciele zapowiedzi i te inne sprawy,wiesz jaki to byl bol nawet nie moglam do ksiedza przemowic bo zaraz ryczalam jak wariatka:(

Gość odszedl....
wspolczuję... :( czemu czlowiek tak cierpi?:( dlaczego z chwilą zakonczenia nie moze natychmiast zapomniec? byloby latwiej... :(

Gość carlain
mi wogole to strasznie brakuje z kims pogadac nawet nie mam zadnej przyjaciolki z ktora bym mogla pogadac jak bylam ze swoim exs to sie odizolowalam od wszytskich a teraz jak juz jestem sama to nie mam zadnych przyjaciol :(

Gość carlain
wiesz czasem sobie zadaje pytanie dlaczego akurat mnie to musialo spotkac dlaczego??? Za jakie grzechyb musze teraz tak cierpiec i nigdy nie znajduje na to pytanie odpowiedzi.

Gość carlain
a ty z jakiej czesci jestes Polski???

Gość odszedl....
chyba na takie pytania nie ma odpowiedzi :( tak po prostu sie dzieje i juz :( chyba sie tez dzis upije ze smutku moze tak latwiej zapomniec, przelknac bol?:(

Gość odszedl....
szczecin

Gość carlain
do odszedl ja chyba tez po pracy kupie sobie butelke jakiegos dobrego wina i sie upije ze smutku

Gość carlain
do odszedl to mieszkamy bardzo nie daleko siebie dzieli nas tylko od siebie jakies nie cale 40 km

Gość carlain
zapraszam do siebie no dobra lampke winka,upije sie razem:) w tym smutku i bolu :)