Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

płaczę, smutno mi, ehhh...

Polecane posty

jest mi tak strasznie smutno. Drugi dzień płaczę. Z powodu chlopaka. Olał mnie, i po paru dniach nie odzewu odezwal sie jakby niby nic. zadzwonil, a ja ostro z nim zakonczylam rozmowe. powiedzialam, ze on ma impreze, ja mma impreze i nie ma co przeszkadzac sobie bo bez sensu, a on to narazie :( yh. nie odzuwa sie, wydawalo sie ze mu zalezy na mnie

krejzol, daj sobie z nim spokój, nie warto. Dziewczyna, teraz Ty udawaj obojętną. Może to podziała, a jak nie to nie spada na drzewo:D

chciałabym tak właśnie zrobić ale ciągle o nim myslę i czekam az się odezwie.

Gość fgddffd
przegralas zycie

Gość krejzol mogę sie założyć
że on nawet nie wie o co Tobie chodzi i za co na niego naskoczyłaś, nie ma pojęcia o co masz pretensje, faceci tak mają

a nie lepiej byloby na spokojnie pogadac krezol?? ja tez tak mialam i raz wytłumaczyłam mojemu facetowi ze miloby bylo jakby sie odezwal powiedzialam jak sie czuje jak on milczy itp i teraz juz sie nauczył i jest ok moze za ostro pojechalas po nim i nie ma co sobie tlumaczyc ze jak mu zalezy to sie odezwie mimo wszystko teraz on moze mysli ze tobeinie zalezy i taka sytuacja..

Ona ma udawać obojętną? A to: \"powiedzialam, ze on ma impreze, ja mma impreze i nie ma co przeszkadzac sobie bo bez sensu,\" to nie obojętność? :o

sluchajcie, ale to sie pierwszy raz zdarzylo. wielbiciel--> nie odzywal sie caly dzien, bo pil na imprezie, a potem trzezwial, i nie byk w stanie, glupie usprawiedliwienie, prawda?

Gość HMMMMMMMMMMMMM
Ja też czekam,aż zadzwoni i chyba się nie doczekam...Ale pierwsza nie zadzwonię, nie ma mocnych:)

wlasnie. ja tez nie chce zadzwonic. niech on inicjuje spotkanie. dlaczego zawsze ja musze pokazac ze mi zalezy, dlaczego!

Gość HMMMMMMMMMMMMM
Krejzol jak będzie mu zależało to sie odezwie, no chyba,że straszny uparciuch z niego:P Trzymaj się, nie ty jedna masz taki problem;)

Gość HMMMMMMMMMMMMM
Mój napisał mi eska pogadamy wieczorem i nie zadzwonił :( I też mnie korci żeby mu chociaż sygnałka puścić, ale narazie się trzymam:)

nie chce Cie dodatkowo martwić ale kazdy znas wie co sie może dziać na takich imprezach:( dlatego mnie dziwi że zajęty chłopak nie zabiera swojej dziewczyny...