Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyletka008

szmutno

Polecane posty

Gość żyletka008

Dzisiaj moje imieniny a czuję, ze mój facet nic dla mnie nie ma... nawet kwiatuszka małego... :(

ten typ tak ma, ja wiecznie zapominam o imieninach, urodzinach, rocznicach, albo o nich nie myślę, moja dziewczyna się wścieka, ale ja ją bardzo kocham i wiecznie lecę po prezent po czasie :) daj mu kopa, niech sobie zapisuje, byle nie mocno

Gość żyletka008
Problem w tym, ze on dobrze wie że mam imieniny. Rano dostałam smsa z życzeniami... :( :( :( Ale po prezent niekwapi się pójsć... :(

Gość a może masz zle przeczucia
???

Gość a może masz zle przeczucia
no to dobrze, że chociaż smsa przysłał. Niektórzy po prostu nie pamietaja nawet o tym...

Gość żyletka008
Nie, raczej nie :( Nie wiem co mu powiedzieć jak się z nim zobacze. Będzie mi przykro. Nie jestem jakaś tam materialistką, ale zawsze tego kwiatka mógł kupić żebym coś miała od niego w ten dzień... Eh faceci

a skąd wiesz, że nie przyniesie nawet złamanego kwiatka, było już tak ? jeśli taki jest to kiepsko i raczej źle rokuje na przyszłość kutwa z niego ? no, chyba, że nie ma kasy ale jeśli żałuje na kwiatka dla swojej dziewczyny to jest d***k

Gość żyletka008
Raczej nie ma kasy... :( Ale jak facet chce to podobno zrobi wszystko :( nie?

ja nie daje kwiatów na urodziny czy imieniny.. wole czasem bez okazji posłac kobiecie kosz kwiatów...