Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes n.y.c

Odbranie mezczyzny znajomej

Polecane posty

Gość agnes n.y.c

Bardzo chcialabym wiedziec jak sie na to zapatrujecie ???A mianowicie chodzi mi o to ze chlopak z ktorym sie kumplowalam zaczal klucic sie z swoja laska spedzac z nia mniej czasu mieli kryzys...zaczal ze mna rozmawiac mowic o swoich problemach...tylko rozmowy nic wiecej ,oczywiscie wiedzialam ze mu sie podobam i bardzo mnie lubi.Chcialam to utrzymac na plaszczyznie kolezenskiej!!!On nie byl z ta dziewczyna tydzien spotykalismy sie czesto powiedzial ze mnie kocha od kilku miesiecy ...Czy myslicie ze zachowalam sie niepoprawnie???Czy nie powinnam z nim nawet budowac bliskiej wiezi ???Moze powinnam sie od niego oddalic jak najszybciej???

Gość manizda
powinnas sie oddalic...to sie przeciwko Tobie obroci zobaczysz tez tak mialam :( no chyba ze go naprawde kochasz i jestes go pewna to wtedy jest o co walczyc

Gość agnes n.y.c
Wiem ze cos do niego czuje ale nie potrafie jeszcze zidentyfikowac do konca tego uczucia :-( Juz sie to troche obrocilo przeciwko mnie znajomi sa troche wkurzeni a juz najbardziej chlopcy z paczki z ktorymi sie tak blisko trzymalam a mimo tego ukrywalam przed nimi moje spotkania z nim.On wziol wszystko na siebie powiedzial ze to on zaczol rozmowy a swojej ex ze mnie kocha...Mimo tego dzisiaj podjelismy dziwna decyzje ze przestaniemy sie spotykac zeby nie komplikowac sobie zycia jeszcze bardziej :-(