Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupia

Zamierzam to zrobić, co wy na to?

Polecane posty

Gość gupia
dobra, nie jadę:(

no i dobrze, że nie jedziesz - przecież to jakaś głupota była :O Nie przyszło Ci do głowy, że on też ma poza netem swoje życie - może nie mieć czasu, czy nawet czystych skarpetek ;)

Gość gupia
ok, przekonaliście mnie. Zreszta czułam pod skórą że to głupie. Chciałam zaszaleć, ale chyba jestem już na to za stara...

Przestań słuchać rad tych wszystkich zazdrosnych które nie mają odwagi zrobić czegoś takiego i jedź!! Jeśli facet jest na poziomie, to z pewnością się ucieszy:) Ja bym się ucieszył taką niespodzianką :D

Gość gupia
CO ZNACZY: NA POZIOMIE??? znam go tylko z netu i z rozmów na skypie.. Może to za mało..... Miałam entuzjazm, ale wywiało .. już nie mam... Czuję sie jak idiotka.

jesli mam byc szczery, to nie lubie byc zaskakiwany w ten sposob.... i spotakanie, ktore w przypadku umowienia sie, mogloby byc fajnym rozpoczęciem znajomosci w realu, z pewnoscią nie przebiegaloby w sposob, w jaki by to sobie osoba zaskakująca mnie życzyła...

Gość gupia
dobra, no, nie pojadę, ani tak ani siak, ani z zaskoka, ani umawiając się. Zycie jest szare i takie ma być, trudno. Odpowiedzialnosc i dojrzałośc przede wszystkim. Macie rację.