Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama i kompletnie sama

ciąża samotnej kompletnie

Polecane posty

za każdym razem jak ten tatuńcio się odzywa tylko po to żeby sam się wybielić przed sobą za to ze zostawił mnie w ciaży i w trudnej sytuacji materialnej, wypisując mi smsy obraźliwe na mnie..... ..........to ogarnia mnie taka nienawisc i takie obrzydzenie do tej ciąży ze nosze dziecko takiego bydlaka sku****** ze najchętniej to bym się zabiła razem z tą ciażą.

Gość cecegrgr
to ty Ania?

Gość tak to jest
jak za wczesnie i z byle kim sie do lozka idzie:O nie chcialam cie dobic ale taka prawda niestety

Gość cecegrgr
w ktorym jestes miesiacu?

Gość uspokój się skarbie
zmień numer telefonu, zeby ten cienias Cię nie dręczył, stres szkodzi dziecku !!! ani się waż zabijać, ani tym bardziej maleństwa, zobaczysz, jak będzie pięknie, jak dziecko się już narodzi :) faceci nie są nam DO NICZEGO potrzebni :P jeśli dobrze się czujesz zdrowotnie, pomyśl o jakimś dorabianiu, choćby w domu

Poradzisz sobie, dziecko nie jest tu niczemu winne. Zobaczysz, da ci tyle szczęścia, że bedziesz wdzięczna losowi za to że tak się stało. Nie dziwię się że jest ci smutno i źle, masz prawo do takich odczuć. Będzie dobrze, 3maj się 🌼

Gość tak to juz jest
jak się idzie do łózka dla seksu to się zabezpiecza a nie łapie na dziecko chłopa

jestem w 5 miesiącu ciąży, byłam w związku 5 lat, ślubu nigdy nie chcielismy, tylko wspolną rodzine. i nie jestem Ania.