Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INTELIGO-pytanie

PYTANIE O KONTO

Polecane posty

Gość INTELIGO-pytanie

po jakim czasie od założenia trzeba zrobic pierwsza wpłate na konto i ile tak żeby utrzymanie było darmowe?

Gość INTELIGO-pytanie
no tak tylko czy jest jakis czas określony po jakim od utworzenia konta trzeba np. ta stówe wpłacic . Mam założone od ok. miesiąca i jeszcze nic nie wpłaciłam

Gość to nie tak jest
nie trzeba wcale trzymać tych 100 zł. Na koncie musi być tyle, żeby wystarczyło na opłaty co miesiąc. Nie jest konieczna żadna miesięczna wpłata - przynajmniej ja w swojej umowie nie mam nic takiego zastrzeżonego. te 100 zł to owszem, dobrze jest trzymać, bo wtedy opłata za prowadzenie jest 0,99. A przy niższym stanie coś koło pięciu czy sześciu złotych, już nie pamiętam dokładnie. (biorą pod uwagę średni stan miesięczny pieniędzy na koncie, żeby nei był niższy niż te 100 zł). Ale to nie jest wymóg konieczny, raczej dla własnej oszczędności.

100 zł to minimalne średnie saldo miesięczne, więc jeśli wpłacisz po 2 tyg., to musi to być 200 zł, żeby średnie na m-c wyszło 100 ;)

Gość INTELIGO-pytanie
dzięki za wypowiedzi ale mam nadzieje ze nie narzucaja żadnych kar no bo ciągle piszecie że jednak cos na koncie ma byc a ja jeszcze nie zdążyłam wpłacic.

to nie tak jest ---> właśnie, źle to ująłem ;) 100 zł trzeba trzymać, jeśli przez miesiąc nie ma żadnych ruchów na koncie ;) sorki