Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośka1954874

Czy to możliwe????

Polecane posty

Gość Zośka1954874

Czy możliwe , że mogę zajść w ciążę , gdy moje dni płodne wypadły od 25 sierpnia, a kochałam się z chłopakiem 24 . sierpnia .Zażyłam w ten dzień 1 tabletke nowego opakowania (biorę już 3 miesiące). Są to tabletki novynette... Czy jest możliwość zajścia w ciążę? i kiedy mogę zrobić testy ciążowe?

Gość tu jestem
są przypadki zajścia w ciążę ale musi sie zlożyc wiele czynników..np. zła godzina brania...generalnie pigukli nie daja 100%ale wiemy,ze są najlepsze jeśli chodzi zabezpieczenie..generalnie uważam,ze raczej nie mogłas zajść w ciaże w takim przypadku..aczkolwiek lekarzem nie jestem..powodzenia

Gość Zośka1954874
dzIĘKUJĘ cI "TU JESTEM" mam nadzieje ze masz racje .. pojawię się w sobote i podam wynik testu mam nadzieja że masz rację....

jakby przy tabletkach były dni płodne to po cholere by sie je brało?

Gość Zośka1954874
Nie wiem, prosiłam o odpowiedź ... a nie dogryzki... nie wiem po co takie osoby wchodzą na forum...... Jestem nie doświadczona a z tych wszystkich regółek medychnych i innych to mało rozumiem więc prosze kobiety i dzieczyny o pomoc takie to dla Ciebie dziwne? dla

rozumiem, ale warto wiedzieć co i po co sie bierze... przy tabletkach nie ma dni plodnych, ani podczas brania, ani podczas przerwy

Gość dafiś
I test wyszedł pozytywnie dla mnie i nie będę mamą