Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakuna....

czy byłabyś z chłopakiem który robi rażace błędy ortograficzne?

Polecane posty

Gość rc
ja robie mase bledow gdyrz jestem dysortografikiem ale za to jestem soperinteligjentny i w lurzku niezruwnany. ha! i co!?

Gość byłabym i jestem
i chciałabym byc ja robie życiowe błędy On tylko ortograficzne

Gość Jajko na twardo
Nie, no od razu odpada. Toż to najgorszy gatunek człowieka. Ja już nie wspomnę, że nie chciałabym chodzić nawet z takim co robi błędy interpunkcyjne. Zapomnieć o przecinku! niewybaczalne A jak zapomni tak o śniadanku do łóżka. Jedno z drugim się łączy. Tu przecinke, tu śniadanko, tu zapomni pozmywać naczynia, albo nie daj boże wyrzucić śmiecie! A feeee

Gość Jajko na twardo
Pamiętajcie dziewczyny: oblane dyktando=koniec związku!

Gość moj maz robi mase bledow
ale to najlepszy maz pod sloncem. Nie zrazaj sie tym co jest najmniej wazne

oczywiście ze byłabym, błędy ortograficzne to błahostka sa gorsze wady, jesli bylby dla mnie dobry to błędy nie miałyby znaczenia

Gość bbbv
oczywiście że byłyby, przecież dla dziewczyny debil który nie potrafi pisać jest najlepszy:)

ja niestety raz nie wytrzymałam, dlatego wlaśnie to byla krótka wakacyja znajomosc..... po wakacjach telefony......to ok......no i w końcu dostałam od niego list. z powodu licznych byków czytanie listu było mega trudne....potem wzięłam czerwony długopis i te wszystkie błędy poprawiłam. więcej nie było kontaktu. fakt, że miłam wtedy 17 lat kilka lat później zostałam nauczycielką!!\\

Hm,mnie błedy ortograficzne rażą,jak ktoś mi psize muj,poszlem itd :O Czasami jak ktoś tak do mnie pisał,miałam wrażenie,że pisze z jakimś półgłowkiem,który ledwo co szkołe skończył.No,ale chyba bym byla z taką osobą,chyba bo sama niewiem. :)

Gość ===
moj facet robi takie byki, ze az normalnie wstyd. w slowach w ktorych nawet nie mozna zrobic to robi! az ja zaczynam pisac z bledami! jak sie nie strara to pisze prawie bez bledow a jak sie stara to straszne byki robi! masakra!

tylko właśnie robienie błędów w słowach w których nie da się ich robić np: który - ktury oznacza lenistwo - w testach na dyslekcje itd takie błedy nie sa brane pod uwagę przy orzekaniu o dyslekcji..

Gość wodolot
ma zafodufkie ?

Gość urudź ..co ma na myśli

Gość urudź
ja mojemu menrzowi co tydzień robie kartkufke, znaczy dyktando, ile zrobi błenduf, tyle tygodni mósi wytszymać bes seksó. Ja nie robie błenduf, to nieh i on sie naóczy!