Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matahari

jakie buty do czerwonej atłasowej krótkiej kiecki na wesele?

Polecane posty

kobitki pomozcie- jakie butki pasuja? moge ubraz czarne? bo czerwone musialabym kupowac specjalnie.... ale czarne i co dalej ? jakas czarna ozdobe?? pomozcie, podsuncie pomysl bo ja nie mam zadnego ...

Gość naprawde jak
ja uwazam ze tylko delikatne czarne na obcasie, albo elegancnckie sandalki albo lepiej najmodniejsze teraz szpilki z polokraglym wycieciem na palce

Gość zapewne tez czarne
wiesz raczej trudno powiedziec nie widzac kiecki ale skoro atlasowa to cos eleganckiego i skromnego

Gość zapewne tez czarne
nie zauwazylam linka:O ja bym ubrala do niej czarne szpilki a na szyje aksamitke z jakims malutkim wisiorkiem:) i tyle-wiecej nie potrzeba

Gość czarna torebeczka
oczywiście wizytowa, może coś na niej świecić. :)

Gość Vilemo 28
Czarne z zamszu mogą być i do tego czarna torebka też z zamszu lub ze skórki czarne i torebka czarna ze skórki (wykluczone lakierki lub świecące) biżuteria srebrna komplet delikatna. Sandałki (można czerwone ale wtedy dokładnie kolor sukienki) i wtedy torebka czerwona też mozna też szal z tego samego materiału czarny. Bardziej ekstrawagandzko to sandałki srebrne (nie półbuty) i torebka srebrna.Podrawiam życzę miłej zabawy

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww
musze ci napisac ze jestes bardzo zgrabna

Gość ja mysle ze
fakt. a ten biust-ho ho swoj??????

czarne dodatki + czarne butki i bedzie super wygladac :) jakas bransoletka, kolczyczki i naszyjnik . tylko moze lepiej delikatne ...no i jakas mala torebka :)

czarne dodatki + czarne butki i bedzie super wygladac :) jakas bransoletka, kolczyczki i naszyjnik . tylko moze lepiej delikatne ...no i jakas mala torebka :)

Gość madziara***
nie czarne! do tej kiecki delikatne zlote szpileczki

Gość madziara***
a jakie masz te czarne buty? zabudowane czy delikatne sandalki?

Gość millaka
zlote szpileczki tylkoooo :) bedą cudne wykorzystasz coćby do jeansów świetny biust :) gratuluję

Gość exxxxx
sukienka szyta ? chyba tak bo jakaś taka "niedorobiona" - szału nie ma figura - średnia biust - świetny :) buty - złote albo bardzo delikatne czarne

czarne z noskiem w szpic- takie zapinane nad kostka- teraz szpiczaste noski chyba juz nie są modne- ale nie mam innych. ubrałam je dzis i wygladają ok- tylko onawiam sie ze przeciez z czarna torebka nie bede wszedzie chodzic i dziwnie beda wygladac te czarne buty- tak ni w dupe ni w oko :P bizuterie mam srebrna- delikatna bransoletka i oklczyki + pierscionek nie chce zakladac aksamitki na szyje bo na szyje mam tą kiecke- bedzie sie gryzło- moze delikatny srebrny lancuszek co ??

hehe a biuścik- oczywiscie ze moj :P stanik pod nim- rowniez czerwony i atłasowy robi swoje :D jeszcze do tego leeko brązowe ciałko - a wlosy spiete zeby odsłaniać kark czy lekko jakoś rozpuszczone ?

Gość w zyciu nie zakladaj do niej
nic zlotego ani swiecacego bo bedziesz wygladac jak choinka:O

Gość w zyciu nie zakladaj do niej
no i jest ok:) do tego mala czarna matowa torebka i bedzie dobrze

zdjecie nie oddaje jej uroku bo odbija swiatło od materiału- z boku ma fajne kokardki i dlatego tak sie marszczy. Były jeszcze czarne ale niestety rozmiaru nie było- ale ta chyba dosc efektowna :)