Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też bym chciała

dotacje unijne

Polecane posty

Gość też bym chciała

Witam Was, czy ktoś z Was korzystał z dotacji unijnych?? Jeśli tak, to proszę napiszcie o swoich doświadczeniach .Ja chciałabym założyć firmę, ale brakuje mi funduszy, stąd moje pytanie. Pozdrawiam:)

Gość deli25
też jestem ciekawa, potrzebne mi są pieniądze na utworzenie własnej firmy.

Gość PO KL
Zadzwońcie do Waszego Urzędu Marsazałkowskiego i zapytajcie o Program Operacyjny Kapitał Ludzki. W tym programie są środki na utworzenie firmy.

Gość deli25
A czy starając się o dotacje z UE trzeba być bezrobotnym? i skad bierze sie wnioski

Gość deli25
chciałabym by mi dofinansowano zakup latarni. chcialabym stac [ pracowac pod własną latarnią.

Gość alcia 27
witaj jestem osoba pracujaca w jednej z instytucji zajmujacej sie wdrazaniem srodkow unijnych. W ramach Programu Operacyjnego Kapitął Ludzki bedzie wsparcie dla osob zarowno bezrobotnych jak i pracujacych ktore cjca otworzuc dzialanosc gospodarca. Aby otrzymac takie strodki Powiatowy Urzad PRacy lub inny Podmio(np, firma doradcza,szkoleniowa,fundacja) skalda wnioske do tzw,Instytucji Posredniczacej, we wniosku taki projektodawca musi wowczas ujac wsparcie na rozpoczewcie dzialalnosci gospodarczej, jezeli taki podmiot dostanie srodki czyli w ramach konkursu jego projekt wygra, wowczas rozpoczynarekrutacje wsrod osob ktre chca rozpoczac dzialalnosc wiecej info znajdziesz na stronie www.funduszestruktrualne.gov.pl zakladka Program operacyny kapitla ludzki

Gość ktooo?
ja sie staralam o dotacje juz 3 razy ,przeszłam piersza runde (składanie wniosku),byłam na komisji ,i ta nie przyjeła mojego projektu bo...mam 3o..pare lat a priorytet to 18-25 a potem po 45 wiec punkty na minus a potem ze jestem z miasta a nie ze wsi suma sumarum przegrałam na punkty za karzdym razem było to samo wiec to nie tak łatwo a pozatym jak nie masz pleców to nic z tego . Facet miał znajomego i dostał dofinansowanie na budke z parówkami .,i to ma byc innowacja !!he he