Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

zostawiłam go-

Polecane posty

teraz już nie nie napisze ani mu nie odpisze, zrszta jest ktoś kto chce ze mną byc...ale jak mam byc z kimś kochając innego...:-(

dziewczynki dziękuje Wam za wsparcie, jakby co dam znać jutro, teraz uciekam spać. mo e zagwarantować, ze jutro mi przyśle smsa, ale ja mu już nie odpisze.

Gość kluska serowa
klaudka - dziekuje i tez sie ciesze ze masz takie podejscie jakie masz. opisalas co ja bym zrobila. :) ja tez bym w takiej sytuacji wstawila jakis optymistyczny teks. np. zycie jest piekne! , a on tak calowal ze o zyciu zapomnialam , jeszcze tylko godzinka i zabawa do bialego rana, baw sie i szalej nie pytaj co dalej , a i jeszcze byl taki teks cos ze facet kobiecie potrzebny jest jak rower myszy czy nie pamietam czemu :D ogolnie nie wpisalabym nic o tym ze jestem zalamana. a mialam tak z bylym ze on mnie olewal . jak go olalam to ponad rok plakal i namawial mnie bym do niego wrocila i bysmy sie pobrali :D venessa - ale skoro nie chcesz z nim utrzymywac kontaktu, odpisywac, to po co dajesz mu do zrozumienia ze cie zranil? polechtalas jego ego w ten sposob. powodzenia w nie odzywaniu sie

kluseczka, wiesz, bo jeśli już uskuteczniać jakis babskie girki, to z głową . Trzeba wtedy myśleć jak facet ;) Czasami można tak trochę poblefować - ale to zalęzy od tego, z jakim mężczyzną ma sie do czynienia, jakie są nasze relacje z nim Ale generalnie jstem zwolenniczą wyłożenia kawy na ławę - nie pasuje mi to i to. Albo coś z tym zrobimy, albo do widzenia

Gość kluska serowa
klaudka - ja bylemu wylozylam kawe na lawe, a on... coz, olal to co mnie bolalo. zreszta on taki byl. myslal ze jak go kocham to nic tego nie zmieni. caly czas probowal wzbudzic moja zazdrosc. w dodatku wyzywal mnie i twierdzil ze to przeze mnie bo go wkurzam. eee. ogolnie byl niezly model z niego. probowalam z nim rozmawiac bo pamietalam ze na poczatku byl normalny itd. nie dalo sie. coz. odeszlam i pokazalam mu ze moge byc szczesliwa bez niego. pomimo ze wydzwanial do mnie i wmawial mi ze go kocham i drugiego takiego jak on nie znajde. to mu mowilam: znajde, nie znajde, narazie szukam i mam z tym niezla zabawe :D a potem znalazlam i w koncu on przestal sie do mnie odzywac. zapytasz, czemu nie zmienilam nr. hm... bawilo mnie jak wydzwanial i namawial mnie do powrotow i dawania drugiej szansy i moje tlumaczenie ze szans mial wiecej niz dwie i ze wiecej nie bedzie bo nie bede zycia marnowala dla kogos takiego. za to moj maz jest super facetem i z nim rozmawiam. mowie co jest nie tak i on mi tez. i nie bawimy sie w zadne gierki. tylko ze to trzeba trafic na osobe ktora sama nie stosuje glupich gier

Gość ręce mi opadły
ten opis na gg - żenada to mało powiedziane. Skomlenie o chwilę uwagi za pomocą tekściku na poziomie podstawówki.