Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkaaaaaaaaaaaa

czy musi być podwyższona temperatura na początku ciąży?

Polecane posty

Gość ulkaaaaaaaaaaaa

czy jednak ciąza może byc a temperatura niska?

raczej powinna byc podwyższona. zwykle gdy tempka spada to jest to zapowiedz ze lada dzien pojawi sie @.

Gość bandzioch
spadek temperatury to zapowiedz zblizajacej sie @. spada poziom progesteronu ktory jest glownym hormonem utrzymujacym ciaze tylko dzieki niemu ciaza moze sie rozwijac a wiec wyzszy progesteron ---tuz po owulacji---14-21 dc potem spadek az do @ to samo z temperaturka. jesli spada temp to znaczy ze zanika cialko zolte za ktore jest odpowiedzialny progesteron ...zanikajacy progesteron i spadek temperatury to znak ze z ciazy NICI

Gość ulkaaaaaaaa
dzięki wielkie!!! miałam podwyższoną temperaturę przez 3 dni. po czym spadła a potem znowu na dzień sie podwyższyła ale wtedy było bardzo gorąco (czy przez upał temperatura ciała tez się podwyższa?) a teraz znowu mam niską i powinnam dzis dostac okres ale jeszcze go nie mam, dlatego się obawiam. mam nadzieję że w ciąży nie jestem i że okres przyjdzie.

Gość guuuga
ja mialam caly czas 37 na poczatku ciazy...

Gość smutasekkkkkkkkkkk
a ile dni przed okresem temp powinna spaść ??

Gość smutasekkkkkkkkkkk
aha i czy na początku ciąży miałyście napady głodu??

upal nie ma wplywu na temp. ciala. :) Podwyzszona temp. ciala (musisz najpierw wiedziec jaka jest w twoim przypadku normalna temp. a jaka podwyzszona, bo kazdy ma inaczej) jest a: wtedy gdy spoznia sie okres ale jeszcze wystapi b: jestes w ciąży