Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggggg

co to ma byc do jasnej cholery???????!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ggggggggggggggggg

o co chodzi do cholery... facet twierdzi ze ma obsesje seksualna. ze nie moze funkcjonowac bo ciagle mysli o dziewczynie. ze umarlby za jej nagie cialo itp ... pisze 1000 smsow dziennie w tym, te opisujace jego pozadanie. i tak przez kilka tygodni. w koncu gdy kobieta decyduje sie na seks, on ... znika!!! po prostu nie ma go, jego telefonow i smsow. wiem, ze nic zlego mu sie nie stalo. o co chodzi???? impotentem tez nie jest... koles sie zachowywal jak maniak przez kilka tygodni i nagle pstryk - i go nie ma!!!

zauwazylam to ze ta osoba co najwiecej gada o sexie i ciagle to mowi jak by sie chciaal kochac i wogole ze o niczym innym nei myśli to jak przychodzi co do czego to sie okazuje ze albo jest kiepsciuni albo ma małe problemy;) poprostu odciaga uwage od swoich niedyspozycji. moja teoria dosc czesto sie sprawdza:)

Gość ggggggggggggggggg
na 100% nie prawiczek. on kiedys cos wspomnial, ze sie boi bo tak dlugo mnie pragnal, ze nie wie jak to bedzie :( no ale chyba az tak sie nie bal????????????

Gość ggggggggggggggggg
bez przesady, ze za dlugo czekal. poznalismy sie kilka tyg temu

Gość ggggggggggggggggg
ale to nawet nie o milosc chodzi... jak mozna miec seksualna obsesje na czyims puncie, a jak mozna to miec - uciec???