Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam okropny problem

mam okropny i wstydliwy problem

Polecane posty

Gość mam okropny problem

Czesto boli mnie gardlo, przez co mam ohydny zapach z ust...nawet mi chlopach dzis powiedzial "ale ci z buzi smierdzi", normalnie myslalam, ze sie zapadne ze wstydu...:( co robic??? To wszystko przez ten cholerne gardlo!! Migdalow nie mam juz dawno, a mimo to choruje na nie czesto. Nie bylam u lekarza, bo z taka pierdola nie pojde, ale co mam stosowac zeby to wyleczyc? Zeby mi nie jechalo z geby przez to choerne gardlo? Prosze pomozcie, to mnie tak doluje, ze normalnie rycze...fajnie cos takieg uslyszec od wlasnego facet :(

Gość mam okropny problem
zeby mam zdrowe, jezyk myje za kazdym razem gdy myje zeby (2-3 razy dziennie)...a zapach ten ohydny mam zawsze kiedy jestem przeziebiona i boli mnie gardlo...wiem o tym sama, probowalam jakos temu sama zaradzic, ale dupa zimna...ciagle to powraca :(

Gość suuuuugar142
Brzydki zapach z ust to głównie wynik zaniedbań jamy ustnej, chorób dziąseł i zębów. Lecz jeśli mówisz, iż boli Cię gardło to powiem Ci, że brzydki zapach swoje źródło może mieć w gardle, przełyku bądź żołądku. Brzydki zapach z ust towarzyszy zapaleniu zatok, gardła lub migdałków, jak i zwężeniu przełyku, ostrym nieżytom żołądka, chorobom wątroby, niedrożności jelit czy przejadaniu się. Moim zdaniem jednym rozwiązaniem jest właśnie wybranie się do lekarza. Ponieważ może problem tkwi w nieprawidłowym funkcjonowaniu jednego z narządów wewnętrznych. Nic nie da Ci to, że będziesz myła zęby 20 razy dziennie, wyżuwała 5 paczek gum i jeszcze do tego używała odświeżacza do ust. Ponieważ to i tak będzie "wydobywało się" z Twojego organizmu. No, a wiadomo, że jeśli w środku jest coś nie tak, to trzeba to natychmiast leczyc. A więc kłania Ci się laryngolog, czy gastrolog.

Gość przesadzonego masz
chłopaka,jak można tak komukolwiek powiedzieć a co dopiero swojej dziewczynie :O

Gość Laliitaa
to nie jest pierdola idz z tym do lekarza.w podstawowce mielismy taka kolezanke co wiecznie jej smierdzilo z ust:( ciezkie zycie mila z koleegami, wszyscy jeje dokuczali a na studiach milam takiego kolege na cos to on byl chory i leczyl to. straszne jak komus tak smierdzi zatruwasz zycie sobie i innym,