Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kflflylf

Jakiś dobry aparat cyfrowy

Polecane posty

Gość kflflylf

Żeby byl niedrogi :D jaką firme polecacie i wogóle ,na co trzeba zwracać uwagę przy kupnie aparatów??

Ja mam nikona:) Kupilam go w zeszlym roku za 500 zl,posiadam model Coolpix L4.jestem z niego bardzo zadowolona,robi dobre zdjecia,mozna krecic filmy,bateria trzyma dosc dlugo:) Muisz zwracac uwage na zoom przede wszystkim:)

Gość kflflylf
jaki zoom jest najlepszy? im więcej tym lepiej??

Gość kara...........
Zależy, jaki Ci potrzebny. Ale na ogól tak - im większy, tym lepszy.

Gość lalalalalalalalalalalalalala
zoom im wyższy tym lepszy, ale NIE CYFROWY. Patrz na zoom optyczny. Ma być wysoki.

Gość ROŚLINKA TO
KRETYNKA TO 3DWHITE OPANUJ SIE BABO Z TYMI LINKAMI. CHOLERNA OSZYSTKA

Gość osemkasiudemka
konica minolta ta firma jest super nigdy sie nie zawiodlam a kolory wychodza swietnie jezeli jest opcja anti shake to juz wogole jakosc super ja osobiscie w tej chwili mam model ktory zostal wyprodukowany tylko w kilkunastu egzemplarzach jestem bardzo zadowolona no ale jednak trzeba sie liczyc z cena musialam slono zaplacic ale nie zaluje

Gość ineza 79
zależy co chcesz fotografować... a z tym zoomem to na pewno optyczny. jeżeli aparat ma ci służyć do robienia fotek na wakacjach, imprezach itp. to duży zoom będzie zbędny... Bo im wyższy zoom tym większe prawdopodobieństwo, że zdjęcia wyjdą nieostre...i nawet stabilizacja obrazu w aparacie nie pomoże! Wtedy niezbędny jest statyw...

Gość kacha154
kobietko dobre aparaty cyfrówki to nikon, olympus canon, itp...nie żadne kodaki konicki czy jak im tam...

Gość kacha154
a jeszcze jedno firma konicka niedawno zabankrutowała :)))

Gość sweet jane
nie zbankrutowała tylko sony ja wykupiło . A akurat konica-minolta to bardzo dobre aparaty ma i obiektywy również( pasujące w dalszym ciagu do sony).

Gość sweet jane
a jeśli chodzi o kodaki to też dobre aparaty sa a zwłaszcza ze szkłem schneider-kreuznach , bardzo dobra optyka .Nie wiem kacha154 skąd swoją wiedzę czerpiesz, bo ja od mądrzejszych ode mnie .