Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyytalski

Bardzo ważne pytanie Skąd bierzecie nowe związki?

Polecane posty

Osoby, które są same latami, do których i ja należe, często mówią (choćby i na tym forum), że poprostu nie mają okazji kogoś poznać mimo upływu miesięcy i lat. A tym czasem nagle rzuciła mi się w oczy pewna rzecz: osoby które są w jakichś związkach często piszą coś w tym stylu. Byliśmy ze sobą (i tu różnie np pół roku, 3 lata) i rozstaliśmy się miesiąc temu. Z moim obecnym chłopakiem...itd. Zauważacie coś? Te osoby jakimś dziwnym cudem, bez względu na to jak długi miały staż w poprzednim związku i bez względu na to w jakim są wieku, w jakiś przedziwny, cudowny, A CO NAJWAŻNIEJSZE SAMOISTNY sposób momentalnie i bez najmnijeszego trudu nie tylko znajdują kolejnego partnera ale się z nim szybko wiążą. Jak one, przepraszam, jak Wy, bo własnie Was, którzy i które posiadacie tą przedziwną zdolność, jak Wy to na litość Boską robicie??? JA TEŻ TAK CHCEEEEMMMMM!!!!! :(

Gość dobra rada 221
czaty regionalne, portale towarzyskie, imprezy

znikąd.... a Ty należysz do tych, któe są same latami, marzą o związku, na każdą osobę płci przeciwnej patrzysz jak by to miał być kandydat na partnera i ciągle kombinujesz, co by zrobić, żeby kogoś znaleźć, czy do tych, któym to samo przychodzi?

Gość czaterka
skąd się bierze nowe zwiazki szybko ? Z INTERNETU !!!! :))))) loguje sie na serwisach randkowych albo na czatach i się łowi. i nie masz czego żałować, takie zwiazki często są zawierane na zasadzie zeby sie ludziom nie nudziło , dlatego tak szybko się rozlatują.

Gość ja też chcę stałego związku
z jakimś normalnym mężczyzną... nie chcę być sama!!!

Gość znikąd
Ani nie kombinuję (bo to nie w moim stylu), ani do mnie nic samo nie przychodzi.

odpowiedzi znikąd i normalnie, jak się domyślacie najbardziej mi się podobają i mnie satysfakcjonują.... a co do czatów, portali towarzyskich, to z tego co wiem, korzystają z nich raczej te osoby, które bezskutecznie próbują sobie kogoś znaleźć a nie Ci, dla których to żaden problem no tylko ta odpowiedź imprezy do mnie przemawia, bo chyba faktem jest, że to, że ktoś nie może znaleźć drugiej połóki bierze się chyba z tego, że prowadzi nieporównywalnie mniej intensywne życie towarzyskie od osób, którym znalezienie partnera \"samo przychodzi\" I drugim czynnikiem, który wynika z pierwszego jest pewnie większe obycie i pewność siebie w kontaktach międzyludzkich...

Gość ja też chcę stałego związku
internetowe chaty albo duposerwisy odpadają... nie chcę się wiązać z kimś, kto się ogłasza w necie-szalecie na portalach o reputacji burdelu

Gość czaterka
akurat !!! może i na czatach i serwisach randkowych są osoby które maja problem znaleść kogoś w realu, i ty również jak wynika z twojego postu do takich nalezysz. ale w wiekszości w internecie szukają "związku" wielbiciele nowych wrażeń i nie ma to nic wspólnego z tym czy mogą w realu czy nie. po prostu w necie jest bardziej ekspresowa hahah :)

z tego, co mówicie o serwisach randkowych wynika, że w nich bardzo łatwo kogoś poznać, mało tego, spotkac się z nim zaraz iśc do łóżka a z moich doświadczeń z serwiami randkowymi, ale może ja mam jakieś nietypowe doświadczenia, wynika, że osoby kontaktujące się przez te serwisy więcej gadają niż robią, że są bardzo ostrożne i niechętne do przeniesienia znajomości z netu do realu...ale podkreślam, może tylko ja mam takie doświadczenia

Gość czaterka
ja mam zupełnie inne doświadczenia. no ale ja jestem kobietą więc panowie pewni nie mają oporów jak być może niektóre panie :)

wiesz co czaterka, chyba ty masz rację, i to może nawet trochę tłumaczy, dlaczego te dziewczyny, któe szukają tu przygody, nowych wrażeń nie chcą się ze mną spotkać, bo ja nie szukam wrażeń tylko związku, miłości a dla nich to chyba śmeiszne i nudne, zgadłem czaterko?

Gość czaterka
raczej niewiarygodne. jeśli miały już doświadczenia z ...."oszustami matrymonialnymi"

czaterko, nie rozumiem Twojej ostatniej wypowiedzi. Co jst niewiarygodne? Żeby dziewczyny nie chciały się ze mną spotykac? I o co chodzi z tymi oszustami matrymonialnymi? Że niby mnie miały by brać za oszusta matrymonialnego? Nic a nic nie rozumiem:( Wytlumacz prosze

może nie skąd a jakie osoby. Jeżeli ktoś jest osobą interesującą i prowadzi życie towarzyskie to nie powinna mięć ta osoba specjalnych kłopotów ze znalezieniem następnego partnera

osobą interesującą...co to znaczy być osobą interesującą? Ja dla siebie jestem osobą interesującą a jest wiele osób, które wg mnie są nudnei puste ale wg innych widocznie są interesujące:(

Gość w szafie czymam
:classic_cool:

Gość MEGACiekawska...
hmmm twoj sposob wypowiedzi wskazuje oczytanie... pewnie jestes ciekawa osoba. Ile masz lat i co cie interesuje lub co studiowales? Ja jestem osoba ciekawa i niestandardowa (co stwierdzil nie jeden psycholog)... kolejnych mezczyzn zainteresowanych zwiazkiem ze mna poprostu mam... moze nie bywasz w odpowiednich miejscach gdzie przebywaja osoby podobne do ciebie i poszukujace wlasnie tego typu mezczyzny?

Gość MEGACiekawska...
no wiesz... jedne kobiety zainteresowane sa takimi od BMW i od picia PIFKA w barze a inne poszukuja ciekawej osobowosci do zwiazku...

mam 23 lata i jeszcze studiuje chemie A, że nie bywam w takich miejscach to pewne. JA nigdzie nie bywam. Siedze w domu. Nie licząc zajęć na uczelni ale tam nie ma czasu na poznawanie kogoś. Nawet jesli rusze sie z domu, to jest to jakas impreza gdzie sie tylko chla albo dyskoteka. Szukam glownie w internecie. Jakos nie przychodzi mi do glowy, gdzie moglbym pojsc , gdzie moglyby byc podobne o mnie osoby. a poza tym to w ogole od dziecinstwa mialem ogromne problemy z ludzmi, balem sie ich. I tak juz jest postęp bo sie tak nie boje ludzi jak juz gdzies jestem albo jak z kims rozmawiam. Ale nadal mam prawie zero znajomych wiec poprostu nie mam z kim, ani do kogo ani gdzie pojsc:(

Ja zawsze najszybciej znajduje jak mi w ogole nie zalezy na tym, zeby znalezc, a poza tym jak jestem singlem to duzo imprezuje i przebywam wsrod ludzi, wiec zawsze sie trafi jakis \"amant\" a czasem nawet kilku ;)

Gość gość
iOQsLoT7nBRsgI7dquxisYf3