Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jonia1109

LISTA SPRAWDZONYCH PRODUKTÓW DO MYCIA TWARZY PROBLEMATYCZNEJ

Polecane posty

CZEŚĆ WSZYSTKIM :) CZY ZNACIE MOŻE JAKIEŚ SPRAWDZONE ŻELE, PIANKI CZY INNE PRODUKTY DO MYCIA TWARZY Z ZASKÓRNIKAMI I TRĄDZIKIEM?? BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA SUGESTIE. JAK ZNACIE JESZCZE JAKIES DOBRE KREMY NAWILŻAJĄCE, MATUJĄCE I NIE ZATYKAJACE PORŁW TO RÓWNIEZ PISZCIE :)) :) JA POLECAM KREM HAPPYDERM ŁADNIE NAWILŻA , NIE ZATYKA PORÓW ALE OKROPNIE SIĘ PO NIM ŚWIECI SKÓRA :) POZDRAWIAM :)

Gość ja powiem tak
juz 3 raz mam krem-zel do mycia twarzy atopowej z AA Help polecam, jest naprawde delikatny.

Gość nietykalna
ja uzywam garniera przedostatnio mialam zel i krem nivea ale moim zdaneim do dupy jest a nie do twarzy :D a pianke mam liren nawet spoko ale nic specjalnego zainwestuj najlepiej w garniera jeden preparat tzn krem tonik zel zele 3w1 sa w cenie okolo 15zl ale czatuj na promocje bo mozna zaoszczedzic tzn 2 produkty w cenie jednego w marketeach takiech jak reala itd GARNIER jest najelepszy naparwde polecam caly zestaw :D a szczegolnie kremy matujace :D rewelka dla mnie a na noc to kup sobie masc benzacne w aptece okolo 10zl jest swietna tylko jak co to kup juz ta 10% a nie 5% ;) polecam GARNIERA i maść BENZACNE 10% !. pozdrawiam ;)

Ja do mycia twarzy polecam nowy produkt Garniera - kosmetyk 3 w 1 czyli żel, peeling i maseczka ... jak dla mnie rewelacja :) Stan mojej skóry diametralnie się zmienił po odstawieniu wszelkich kremów i podkładu :) Teraz używam tylko kremu tonującego Nivea Visage Young :)

Ziaja HerbikaPlant żel + tonik - dobrze myje, oczyszcza i nie wysusza Faberlic krem-żel FM-4 - mój ulubiony :) a na zaskórniki dobre są maseczki peel off - ostatnio użyłam takiej z St.Ives i powiem, że całkiem nieźle oczyściła twarz. Z pierwszym użyciem mi się nie spodobała, dopiero jakoś teraz zauważyłam, że jest skuteczna.

Gość Ty Jonia wez sie troche
opanuj co....chyba ze 100 tematow zalozylas od wczoraj... a wszystkie dotycza tego samego-cera problemowa,tradzik,jakie kosmetyki,jakie zabiegi....dziewczyno....nie moglas dac tematu,ktory by objal to wszystko jakos

Gość zyga18
Ja mam akurat tonik Atopra do atopowej skóry, polecam na wszystkie problemy z suchą i zaczerwienionmą skórą

dzieki za wypowiedzi, wczoraj sobie zakupilam AA help krem żel i tonik, zobaczymy czy pomoze. a czy krem z tej serii jest dobry? nawilza matuje i nie zapycha porow? pozdr :))

krem AA help jest ok, tylko jak dla mnie trochę za tłusty. Nie matuje i może zapychać pory. Jak już pisałam .. kosmetyki apteczne są jednak najlepsze.

Ja mam cały zestaw Garniera: żel do skóy wrażliwej, tonik i krem matujący a także taki malutki żel na wypryski i sprawdza się dobrze ten komplet ale....skóra po paru godzinach zaczyna błyszczeć:-(

ja mam zel do mycia twarzy z nivea visage (gleboko oczyszczajacy) i jak dla mnie jest bardzo dobry na zaskorniki

AA help raczej na trądzik nie pomoże. Na prawdę warto wydać trochę więcej kasy na kosmetyki apteczne. Jesli masz cerę problemową to uwierz - nie warto jej katowac kosmetykami z drogerii typu garnier, l\'oreal. Ja też ich używałam kiedyś ale nic dobrego to nie dało.

Gość polecam żele z apteki
szczególnie Dermedic Normativ - jest łagodny, nie wysusza, przeciwdziała wypryskom

wiesz co pineska... żałosna jesteś... nie wchodzcie w ten likt bo to kolejna zdesperowana osoba która chce tylko zdobyc głosy w jakimś debilnym konkursie