Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccccccc

kobieta jest jak kredyt

Polecane posty

Gość cccccccccccccc

dostaniesz go jeśli udowodnisz, że jest ci on absolutnie niepotrzebny

mężczyzna jest jak wyrostek robaczkowy..boli, cierpisz przez niego, a jeśli już się go pozbędziesz stwierdzasz, że tak naprawdę do niczego nie był potrzebny...

Gość cccccccccccccc
kobieta jest jak matematyka, nie nalezy jej zrozumiec tylko umieć wykorzystac

Gość cccccccccccccc
18 - 20 - kobieta jest jak afryka, w polowie odkryta, w polowie dzika, naturalnie piekna z zyznymi deltami 21 - 30 - kobieta jest jak ameryka - dobrze rozwinieta i otwarta na handel, specjalnie dla tych z gotowka 31 - 35 - jest jak India - bardzo goraca, zrelaksowana i swiadoma swej pieknosci 36 - 40 - kobieta jest jak francja - powoli starzejaca sie ale nadal ciepla i miejsce ktore warto odwiedzic 41- 50 - jest jak jugoslawia - przeżyła wojne, scigana przez bledy z przeszlosci i konieczna jest masywna rekonstrukcja 51- 60 - jest jak rosja - bardzo szeroka i granice nie sa patrolowane. Zimny klimat trzyma odwiedzajacych z daleka 61- 70 - jest jak mongolia - wspaniala i wszystko podbijajaca w przeszlosci, lecz niestety, brak przyszlosci po 70 - kobieta staje sie jak afganistan - kazdy wie gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechac

po czym poznać że mężczyzna za moment powie coś mądrego....gdy zaczyna zdanie od słów: Moja żona powiedziała....

Dlaczego mężczyźni są jak miejsca parkingowe? - Dobre są już zajęte, wolne za są wyjątkowo małe lub dla inwalidów.

Gość jeszcze jeszcze jeszcze
i jeszcze...

Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc. Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi to dobiera ci się do bioder Facet jest jak śrubokręt: Potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego Facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie. Facet jest jak ksero: służy do powielania, i nic poza tym. Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów

Facet jest jak obligacje rządowe: tak długo zajmuje żeby odpowiednio dojrzał. Facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli. Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji. Facet jest jak strumyk: milo popatrzeć, ale trzeba pamiętać ze nie każdy jest odpowiednio bystry. Facet jest jak Laxigen: zawsze irytuje cię od środka. Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy. Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. Faceci są jak miejsca na parkingu: Najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko \"niepełnosprawni\" lub najmniejsi. Faceci to hydraulicy: albo w sklepie z narzędziami, albo godzinami w łazience. Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. Faceci są jak koty: pokazują się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie. Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. Faceci są jak używane samochody: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać. Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić.

Gość feministka....
- co ma wspolnego facet z literką Q ? - jedno i drugie to wielkie zero z małym kutasikiem

Dlaczego Bóg dał mężczyznom większe mózgi niż psom? 1. Żeby nie obwąchiwali kobiecych nóg na przyjęciach. 2. Żeby nie zatrzymywali się by pobawić się z każdym mężczyzną napotkanym podczas spaceru wokół bloku.

Nastoletnia córka wraca z kina. -Jak ci się podobał film? - pyta mama. -Świetna komedia! Tak się uśmiałam, że aż Jasiowi obsikałam rękę! W autobusie jadą dwie dziewczyny. Jest straszny tłok. Jedna z nich mówi: -Wiesz, chyba zajdę w ciążę... -Tak! A z kim? -Nie wiem, nie mogę się obrócić.

-Prawda, że w tym kapeluszu wyglądam młodziej o dziesięć lat? -A ile ma pani lat? -W kapeluszu czy bez? -Ziuta ile masz lat? -To tajemnica. -Przepraszam, nie chciałem cię dotknąć. Dwie stare panny, które razem mieszkały, położyły się wieczorem spać. W pewnej chwili jedna z nich mówi: -Czy nie wydaję ci się, że w pokoju słychać jakiś szmer?! -Chyba tak -mówi druga, nasłuchując -czyżby nam do mieszkania wszedł jakiś mężczyzna... -Jeśli tak, to pamiętaj, że ja ten szmer pierwsza usłyszałam! Koło pasącego się ogiera przechodzą dwie kobiety. Jedna z nich zatrzymuje się i z lubością przygląda się końskiemu przyrodzeniu. Druga ją odciąga: -No chodź już, przecież jesteś mężatką!!

Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy i przystojny? - Bo on przeważnie już ma chłopaka.

Syn wrócił do domu z samymi dwójami na świadectwie. Ponieważ ojciec przez cały rok suszył mu głowę o oceny i czepiał się nauki, syn bał się jak diabli pokazać świadectwo. Ojciec jednak, zamiast rzucać gromy i lać paskiem, zaprosił syna na fotel. Syn usiadł niepewnie. Ojciec wyjął papierosy: - Zapal synu... - Tata, no co ty, ja nie palę... - Pal, synu! Zapalili. Po chwili ojciec otworzył barek i wyjął szkocką. - Napij się, synu... - Tata, daj spokój, ja nie pije... - Pij, jak ojciec daje! Napili się. Ojciec wyjął zza tapczanu Playboya. - Masz, oglądaj... - No nie, tata, nie wygłupiaj się... - Oglądaj!!! Siedzą, popijają, czas płynie leniwie. Syn już całkiem się wyluzował, sięgnął sam po papieroska, lekko szumi mu w głowie. Przerzuca kartki Playboya, zaciąga się z widoczną przyjemnością i wreszcie rzuca od niechcenia znad kolejnej rozkładówki: - Kurna... tata... i kto to wszystko dupczy? No kto to wszystko dupczy??? - Prymusi, synu, prymusi...

Mój mąż zupełnie się mną nie interesuje jako kobietą! -Spróbuj włożyć jakąś seksowną czarną bieliznę! -Już tak zrobiłam! -I nie pomogło? -Uniósł głowę znad gazety i spytał: \"Kto umarł?!\"... Przyjaciółka do przyjaciółki: -Jak ci się układa pożycie z mężem? -On ciągle mnie zdradza, a ja tak często bywam mu wierna.

Mąż do żony: - Nie rozumiem dlaczego nosisz biustonosz. Przecież nie masz co w niego włożyć. Na to żona: - Przecież ty nosisz slipki, nieprawdaż?!

Halina pyta koleżankę: - \"Dlaczego zerwałaś z Adamem?\" - \"Bo miał TDS.\" - \"Co? AIDS?\" - \"Nie, TDS, to znaczy: Tylko Do Siusiania.\"

Gość co dalej...
- Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki? "Ładnie wyglądam"? A co mówi facet po wyjściu z łazienki? - "Na razie tam nie wchodź".