Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poolhjt

Dentysta!!!

Polecane posty

Gość poolhjt

Kurczę o 14 do dentysty! ale sie boje nie cierpie tego pocieszy mnie ktoś:(

Gość nie bój żaby
teraz nie taki wilk straszny jak go malują :), możesz poprosić o zastrzyk znieczulający - zazwyczaj jest w cenie plomby i nic Cie już nie zaboli. :) ja mam już wszystko zdrowiutkie:)

Gość fuusia
a co bedzie robione?

nie boj sie,jesli masz dobrego debtyste,ktory ma podejscie do ludzi tym bardziej do ludzi,ktorzy panicznie boja sie dentystow to bedzie gotes:) Ja masakrycznie boje sie dentystow - sadystow ale trafilam na dentystke do ktorej sama chce chodzic:D ps.a jak juz tak bardzo sie boisz to walnij sobie kielnie:P piwo nie bo bedzie czuc;) a jak nieeeee to wez znieczulenie:)

Gość poolhjt
a ile płacicie za to znieczulenie?

hm..ja nie biore znieczulenia:) kiedys jak bralam to 10 zl.:) tearz taka mam dentystke,ze nie musze sie znieczulac:):) No chyba,ze idziesz na wyrywanie zeba badz na leczenie kanalowe to musisz wziasc znieczulenie

Gość poolhjt
wy mnie pocieszacie dzięki:) ale ja po prostu panikuje tak sie boję jak 5 latek...

Gość poolhjt
idę na odnowienie zęba (przód) i blądowanie w 1 :(

daj sobie nagrodę za wytrzymanie cierpień na fotelu - jakaś mała przyjemność. to zawsze mnie pokrzepia Poa tym - wmów sobie że dbasz o siebie i że daje Ci to niesamowitą satysfakcję :) siła autosugestii jest wielka Poza tym warto wybrać dentystę do którego ma się zaufanie To tyle rad - jestem w trakcie prac nad hollywoodzkim uśmiechem i wiele razy miałam dosyć ...

Gość dfgbhnjk
oj odnawianie przodu boli ale ze znieczuleniem nie poczujesz

Gość poolhjt
przepraszam za błędy sama nie wiem już co piszę :( prywatnie

WIECIE CO ja mialam wybita 1dynke,tzn,na wpol zlamana bo mialam wypadek straszny i jakos nie bolalo:):) moze troszke ale zaraz dentystka pocieszala,ze juz koniec i .... dzis czuje sie swietnie:) Serio wszystko zalezy od dentysty,od podejscia do ludzi!!!! no i tez duzo zalezy od Naszego podejcia:)

Gość czzzooon
ale po pierwsze znieczuenie jest niebezpieczne dla zrowia a jesli chodzi o alkohol to totalnie zakazane jezeli cokolwiek sie bedzie dzialo i dentysta cos poda, mozna sie przejchac na tamten swiat

to dobrze,ze do prywatnego, sa lepsi,precyzyjni:) Przynajmniej moja taka jest az czasami mam jej dosc bo dlugo siedze na fotelu rzeznickim ,za dokladna jest ale to dobrze :):):) nie martw sie..wez sobie znieczulenie i po problemie:) popros o "konska" dawke:)

Gość poolhjt
BIBELOTKA zobacz czasem - dzięki za pocieszenie Właśnie ja też z jedynką

Gość Misia michalina
czeho ty sie boisz ? usiadziesz na fotel zamkniesz oczy poprosisz o znieczulenie pomyśl o czymś miłym (brad Pitt heh) i tyle będziesz miała ładny przód a nie będziesz szczerbata

Gość czzzooon
no przeciez dentysta dysponuje roznymi lekami z andrenalina itp . gdyby doszlo np do zatrzymania akcji serca na fotelu, spadku cisnienia to ma obowiazek podac zastrzyk i ratowac zycie zaden dentysta nie przyjmie czlowieka po alkoholu bo nie bedzie ryzykowal zgonu w gabinecie a takie przecietne zabiegi przeciez prawie nic nie bola

byłam wczoraj...w pełnej gotowości bojowej do usuniecia takiego jednego brzydala, który dokucza mi od pwenego czasu...no i okzało się ze moja ukochana pani dentystka ma zwichnięty bark i nie moze rwać zębów..:(:(:( a ja nikomu innem nie ufam!!!!:( ale dał mi namiar na osbę która jest podobno w tym świetna:)wiec jestem dobraj mysli tyle ze tamten dentysta na urlopie i moge dzwonic dopiero w poniedziałe...czyli koleny weeken na tabletkach:(....ale za to w ramach rekompensaty moja pani dentystka powiertała mi w dwóch innych ząbkach...oczywiscie ze znieczuleniem:) płaciłam za nie 20zł a wyleczyła mi przy nim 2 ząbki:):):)

Gość Misia michalina
właśnie ! nic Ci nie będzie to nic strasznego ja lubie dentystę

aa noo fakt,nie pomyslalam:P \"przecietne zabiegi przeciez prawie nic nie\" noo ale ten autorki topicu nie zalicza sie do przecietnych zabiegow:P znam kolesia co palil \"trawke\" jak szedl do dentysty aby nie bolalo hahaha a z ta kielnia to zartowalam:P:P przeciez, jak Wy mnie czytacie:)

Gość czzzooon
hej a ile placicie za plomby i ewentualnie w jakim miescie?

Gość poolhjt
Nie martwie się nie będe piła :)