Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie życ

jak wy na to patrzycie jako os. trzecie?

Polecane posty

czzzooon ...ale ona nie ma madrego faceta...madry facet nie mieszkal by z rodzicami 5 lat po slubie... ...Znam taka jedna parke...Mieszkaja u rodzicow na dwupokojowym mieszkanku oni z dwojka dzieci i tescie...ciagle im malo pieniedzy ...buhahahhaha...trzeba by bylo isc na swoje i zobaczyc jak to jest...pozatym non stop ta dziewczyna nazeka na swoja tesciowa i tescia a jak dla mnie to swieci ludzie ze ich tyle lat u siebie trzymaja:O

Gość czzzooon
kolejna baba bez ambicji, ktora sie czuje w cudzym domu lepiej niz wlasciciele. co za prostaczka jeszcze smie z siebie robic ofiare zero wspolczucia dla dziecka tylko wyciaga lepkie lapki po jego pokoj nwet jej wspolczucie przez tepe zwoje nie przejdzie skad tacy ludzie bezduszni sie biora?

Gość czzzooon
ciemnooka-ale jak ona smie jej maz teraz powinien pomoc swojej siostrze i jej synkowi dac jak najwiecej wsparcia ale oczywiscie tempa krowa z siebie robi ofiare, oczywiscie nim manipuluje i placze jak taka smie w czyims domu jeszcze uwagi robic

Gość czzzooon
przepraszam - tepa krowa

Gość oj tu chyba
tu chyba same teściowe wystąpiły na tym topiku!!! co wy chcecie od biednej dziewczyny - mieszkają 5 lat, a tu ni z gruchy ni z pietruchy cóka z dzieckiem. ok - jej rodzinny dom, a czemu ona nie pomyślała że w tym jej rodzinnym domu już mieszka rodzina?? - i może źle będzie wszystkim bo na kupie? - nie pomyśłała bo ona teraz biedna bo rozwód!! nie może się zmieścić w 1 pokoju tylko od razu 2? a może teraz kolejnego chłopa sprowadzi do siebie do pokoju?? - a co to synowa przecież ma ślub , "co Bóg złończył człowiek niech nie rozdziela". nie rozumiem krytycznych wypowiedzi na ten temat. nie chce mi się żyć: masz całkowitą rację, powinni Wam powiedzieć, a nie stawiać przed faktem. Porozmawiaj z teściową, mężem, a w międzyczasie szukacie czegoś dla siebie. Im dalej tym gorzej będzie, bo to rachunki, ajk dzielić? - przecież teraz cóusia płacić zapewne nie będzie bo ona teraz biedna taka... zobaczysz , ja byłam w podobnej sytuacji.

Gość czzzooon
nie - dziewczyna jest zaburzona rowod jest tragedia dla matki i dziecka i nikt nie ma obowiazku jej sie tlumaczyc ze sie wprowadza do swojego wlasnego domu i wyobraz sobie ze nie tesciowe sie burza ja jestem trzydziestolatka ambitna jak cholera, dobrze wychowana ktora ZNIESMACZA takie zachowanie rzygać się chce na taka manipulantke

Gość nie chce mi sie życ
jak cie czytam kolego to mi cie zal po to ty jestes prosty w swoich slowach..nic nie rozumiesz a swoja droga ciekawa jestem gdzie ty mieszkac załoze sie ze zarujesz na kims tylko sie nie przyznajesz hehe

Gość czzzooon
nie - dziewczyna jest zaburzona rowod jest tragedia dla matki i dziecka i nikt nie ma obowiazku jej sie tlumaczyc ze sie wprowadza do swojego wlasnego domu i wyobraz sobie ze nie tesciowe sie burza ja jestem trzydziestolatka ambitna jak cholera, dobrze wychowana ktora ZNIESMACZA takie zachowanie rzygać się chce na taka manipulantke

Gość czzzooon

Niestety ja nie jestem jeszcze tesciowa mam 26 lat i coreczke ktora ma 6 lat wiec nijak nie moge bvyc tesciowa narazie....pozatym jak bysmnie znala to bys sie przerazila ze trzymam taka postawe pomimo tego ze mam taka a nie inna tesciowa...ale ja chce z nia dobrze zyc i ciesze sie kazda minuta spedzona razem w zgodzie a nie szukam wciaz czegos co nas porozni...ja ze swoja tez dlugo walczylam...ale takie znajdowanie na sile czegos co rozni nie ma sensu...taka sytuacja ma dwie strone medalu ale tego ze autorka ma zazle nie wytlumaczenia sie z przeprowadzki corki tesciowej do rodzinnego domu nie rozumie...A jeszcze bardziej nie rozumie co ona robi na garnuszku tesciowej 5 lat:O

Gość czzzooon

Gość nie chce mi sie życ
........

Gość nie chce mi sie życ
...moze jeszcze ktos sie wypowie?

Gość ******************************