Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twój stary drogie dziecko

Czym zaskoczyć żone na 45 urodziny?

Polecane posty

2 września żona ma urodziny. Umówiliśmy się, że poza tradycyjnym prezentem żona wieczorem łóżku założy opaske na oczy i mam ją czymś zaskoczyć. Tylko problem w tym, ze ja jeszcze dotad nie wymyśliłem czym można ją zaskoczyć :D Wszystko co przychodzi mi do głowy już robiliśmy. :D Dajcie mi jakieś pomysły, bo nie chcę zawieść żony.

Gość albo koleżankę

Gość hdsjahfds
erekcja ja zaskocz

Gość Pomocna koleżanka
scatt pissing i wiele innych dewiacji możecie wykorzystać w ta magiczną moc :)

pissi scat już dawno za nami (czasy narzeczeństwa), jedyne czego nie próbowaliśmy to womit, ale jakoś nas to troszkę obrzydza:O

To wyżej to podszyw, zaraz zaczernie.

Gość wachacz wiatrow
Otworz okno zrob przeciag i pozwol zeby ja wiatr przelecial

Gość twoj stary drogie dziecko
wiem, zwalę na nia trzy razy konia i rozsmaruję spermę po całym jej ciele. potem otworzę piwo i właćze tv, może będzie jakiś mecz

Przyprowadź na kolację psa i niech ją przeleci. Potem zrób kupe i wysmaruj nią telewizor. Na koniec pierdnij jej na twarz i daj kwiaty, najlepiej godźkiki

he he he ale rady dajecie ..kolezanke ..to chyba dla niego byłby prezent nie dla niej...mmmm mysle ze fajna romantyczna kolacja przy Świecach ,fajnej muzyce ,zakończona miłym sexem ...jak bym podziękowała ci za takie prezencik.

Gość twoj stary drogie dziecko
a może nazylam jej na pipę i po prostu zrucham?

Gość uległy Rajmund
ja na twoim miejscu włożyłbym jej szyszkę w odbyt

No wiec tak : Podszwacze wypad walić konia, to jedyne co poraficie robić dobrze Żadnego smarowania się gównem i żygami czyli scat i vomit odpadają. \"Jak jestes fajnie umiesniony i opalony, mozesz sie ogolic i wysmarowac olejkiem i ubrac stringi, mi by sie podobalo. \" No własnie nie jestem :P "A jak nie to musisz ja ostro wypiescic, moze jakis wibratorek...." Odpada, juz tak robiliśmy wiele razy. ;) Nadiya26l, romantyczna kolacja przy świecach będzie, tylko zakończona takim \"tradycyjnym\" seksem chyba odpada bo boje się, że troche zawiode żone, bo obiecałem jej że czymś ją zaskocze w łóżku. A moze po prostu dyskretnie zapytać moją żone czego by pragnęła?

Spróbuj rżnąć ją kutasem w tyłek i jednocześnie robić fisting pochwowy. Albo odwrotnie - rżnij ją w cipę a łapę włóż jej w tyłek - mega orgazm gwarantowany. No chyba, że też już próbowaliście:O

Gość wepchnj jej w odbyt
piłke lekarską :) one to lubia

Gość hehe zsea
może rozwodem :classic_cool:

Gość lis nie
nie KASIA, a KAISA - uważnie czytaj!!!

moze bita smietana ? moze striptiz jej zrobisz? moze przykujesz do lozka - ona bedzie caly czas miala zawiazane oczy a ty sie w ogole nie bedziesz odzywal tylko robil jej dobrze a na koniec ja zerzniesz moze kupisz kilka nowych gadzetow z sex shopu i potestujecie je polecam np.wibrujace jajka ;) chyba ze woli cos bardziej romantycznego cala sypialnia w swiecach, muzyka, w prezencie super bielizna, masaz erotyczny olejkami albo wynajmij pokoj hotelowy kaz jej sie ubrac jak wamp - od bielizny po makijaz i jedzcie porobic to w innym klimacie

Gość lis nie
kup owoce, z których da się wycisnąć ręką sok. powiedzmy winogrona, ale słodkie ;-) rozgniataj je nad nią i potem zliż, będzie szczęśliwa ;-)

Gość daj jej
45 tysięcy złotych i powiedz, że może rozpierdolić na co chce, gwarantuję - będzie wniebowzięta;)

Gość ZABIERZ MNIE ZE SOBA
PRZYPROWADZ MNIE JA MAM FANTAZJE ALE NAJLEPIEJ SPONTANICZNIE MI WYCHODZA NASTROJE DO SYTUACJI