Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Zuza ooo

czy to jest normalne ???

Polecane posty

Gość Mała Zuza ooo

czy to jest normalne, ze facet proponuje spotkanie podczas pierwszej rozmowy przez gg ???

Gość normaneeeeeeeeeeeee

Gość moze to jest
zdarza sie, ale ja wole sie spotykac z facetem dopiero jesli uznam, ze naprawde swietnie mi sie z nim rozmawia

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
tak..normalne...dla niektórych net to tylko źródło kontaktów do ludzi a znajomości wola rozwijać w realu

Gość Mała Zuza ooo
ja tez bym chciała najpierw go poznać, ale on mówi ze przez internet nie da sie nikogo poznać :( Ja mam inne zdanie i doświadczenie. i niestety nie wiem co robić:(

Gość Mała Zuza ooo
A czy sadzicie ze pomimo moich obaw powinnam sie zgodzić na takie spotkanie??

Gość Mała Zuza ooo
ok widzę ze jakoś nie macie ochoty na poświecenie mi kilku minutek na odpowiedz i rady. dzięki za wcześniejsze wpisy ;)

Gość Mała Zuza ooo
nie podczas pierwszej rozmowy nie miał!!!!

Gość ftgjh
nie nie nie normalne

Gość oooo ludzie..
jeśłi spotakce się w miejscu gdzie jest sporo ludzi, typu galeria handlowa etc na kawę na przykład, to czemu nienormalne? tzn.. zalezy po ile macie lat też..

Gość Mała Zuza ooo
on ma 29 ja jestem 6 lat mlodsza

Gość Mała Zuza ooo
już mam jego fotkę, on moja już teraz tez. tylko dziwie mnie trochę ze już podczas pierwszej rozmowy poprosił o spotkanie

Gość twretr
Zdarza się. Ja tak proponuję (jestem kobietą) bo mi się nie chce utrzymywać jałowych pseudokontaktów z kimś wirtualnym. Nawiązuję kontakt a następnie chcę poznać prawdziwego człowieka.

Gość Mała Zuza ooo
właśnie tego sie boje. Co ja mam zrobić?? doradźcie coś proszę ;)

Gość twretr
Dla mnie nienormalna jest pisanina do kogoś wyobrażonego sobie, o dupie Maryni. No chyba że pisze się z kimś, z kim i tak zna się w rzeczywistości.

Gość twretr
A ludzi na ulicy też się boisz? Weź fotkę, wyślij swoją, umów się w miejscu publicznym na kawę czy przechadzkę i tyle. To lepsze i... bezpieczniejsze niż wdawanie się w wirtualne znajomości.

Gość Mała Zuza ooo
ok dzięki za rade :) zastanowię sie co z tym fantem zrobić :P

Gość twretr
Pozwolę sobie doradzić. Zastanów się czego to ty chcesz. Jeśli traktujesz internet jako sposób poznania ludzi, spotkaj się z tych facetem. Jeśli traktujesz pogadanki z kimkolwiek, wszystko jedno w kim, jako cel sam w sobie a spotykać się z kimś w rzeczywistości nie chcesz, to zerwij tą znajomość.

Gość Mała Zuza ooo
wiesz dla mnie takie znajomości przez internet są tylko sposobem żeby poznać osobę bliżej, znaczy jaka jest co lubi, itp. oczywiście biorę pod uwagę spotkanie i kontynuowanie znajomości poza netem. ale ja tego chlopaka akurat jeszcze nie zdarzylam poznac. boje sie czy to nie jest taki pospolity podrywacz

Gość twretr
Mała Zuzo, nie poznasz człowieka przez internet. W necie, w rozmowie, każdy może napisać cokolwiek mu się zywnie podoba. ty na dodatek wyobrazisz sobie tę osobę po swojemu, aangażujesz w wyobrażenia i powstanie tai dysonans między tym co sobie wyobrażasz i czego oczekujesz a tym jaki ten człowiek naprawdę jest. Dlatego spotkania w realu, gdy się wcześniej długo rozmawiało, zaskakują. Lepiej poznać od razu tego człowieka. Zobaczyć gesty, mimikę, jak się zachowuje, jak wygląda. I to jest właśnie bezpieczniejsze bo nie wpadasz w sieć, nie jesteś manipulowana, tylko robisz własne rozeznanie, dzięki wszystkim zmysłom i intuicji. A na podrywacza możesz trafić tak czy siak (jednak gdyby miał złe intencje, raczej wolałby cię trochę pozwodzić, zainteresować a nie wykładał kawę na ławę proponując spotkanie).

uwazam ze to jest jak najbardziej normalne, sa ludzie ktorzy chcą w necie poznac kogos by jak najszybciej sie spotkac i jak bedzie ok to poprostu sie spotykac, po co tracic czas na gadki w neie jak i tak niewiadomo jak sie rozegra znajomosc, czesto jest tak ze fajnie sie w necie z kims gada a w realu jest do kitu

Gość Mała Zuza ooo
a wiecie co a może on faktycznie chce sie spotkać bo nie chce tracić czasu na zbędne zabawy w necie. On ma 29lat i może to o to chodzi. ze nie w głowie mu takie pogaduszki tylko chcialby mnie poznać i przekonać sie czy warto ciągnąc te znajomość czy nie. a jest jakiś sposob żeby na tym spotkaniu rozpoznać czy jest tylko podrywaczem czy raczej normalnym samotnym facetem, który szuka dziewczyny

Gość Mała Zuza ooo
proszę doradźcie :(