Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżony Brawo

Ożeniłbym się, ale nie mam z kim

Polecane posty

Gość
bo cukier niezdrowy :D

bo nie chce mieć grubej żony :D:D:D powodzenia życzę w poszukiwaniach :)

Gość
no to w czym problem Dżony?

Jeśli pupcia rośnie od nadmiaru cukru... Ale przecież ja nie tylko na pupcię będę patrzył :D Poza tym kobieta musi mieć na czym usiąść, inaczej swoimi kościami dołki porobi w moich umięśnionych udach ;) A na to pozwolić nie mogę. Jestem zbyt śliczny.

Problem w tym, że każda kobieta mnie sie boi. Porównują moją urodę do swojej i... uciekają... Nie wiem czemu. Jestem śliczny, to prawda, ale kobiety też są śliczne.

Gość
za to skromnością nie grzeszysz i może dlatego uciekają?

Ha, ha, a mnie kręca Twoje okulary, i to że nigdy, przenigdy ich nie zdejmujesz ;-) No i fryz też ;-)

Gość
a mnie Dżony nie kręci :P

Moje drogie Panie (w tym również te poważne) - jak człowiek ma się czym chwalić, to powinien to robić :D Haris, fryz na żel i jest dobrze :D Tmm - pewnie chciałabyś wiedzieć, jakie mam oczy. Mam oczy... ŚLICZNE (tak samo, jak ukryta resztę) :D Agital - nie oszukuj, kręcę Cię. Ja wszystkie kręcę, bo jestem śliczny :):):)

Gość
ha ha widzę, ze wkręcanie ludzi cię bawi :) ale jeśli Ci z tym dobrze....

Gość ktosik cosik
Dżony bravo. Może i fajny facet z Ciebie. A kobitki może uciekają bo się do Ciebie porównują, a może uciekaja że jestes za mocno skupiony na sobie i na swojej urodzie. Ja oczywiście w facetach kocham skromność. Oczywiście bez obrazy, ale może umieść soje zdjęcie i pokaż swoje piękne oczy i swoje piękne ciałko, to może któraś się skusi, bo tak w ciemno to wiesz, troche strach. Mam nadzieke że znajdziesz w końcu kogoś z kim będziesz na prawde szczęśliwy i wniebo wzięty ;)

Gość Przecież on się wygłupia
Dżony, ożeń się ze mną. Będę kupowała Ci hektolitry żelu a w każdym pokoju zamontuję lustra :D

Gość hmmm ...
To nie biuro matrymonialne. Chyba pomyliłeś adresy albo fora bo tu są albo świeżo upieczone mężatki, albo osoby które są już zajęte i planują wspólne życie z ukochaną osobą. A twoje przechwalanki na temat swej urody są już denerwujące. Nic dziwnego że każda od Ciebie ucieka, skoro większość czasu skupiasz się na sobie zamiast na partnerce lub ciagle podkreślasz w jej towarzystwie swoją wspaniałość. Żenada ... .

Gość hmmm ...
No chyba że " przecież on się wygłupia " ... to co innego ;)

Gość O rany nie wyczaiłaś
że to wygłup?????? Nieee, no powaliłaś mnie. Oplułam monitor ze śmiechu. Dżony, RZĄDZISZ chłopie :D

To ty narcyz się nazywasz,powodzenia oraz prosze,ty takich slów nie używasz.Jesteś piękny i uroczy popatrzcie w jego oczy hehehe :)

Gość umpsi dumpsi
To musiało z monitora ostro kapać, a husteczek Ci starczyło do wycierania ;) No wiesz, może niektórym brakuje trochę żartowności i traktowania niektórych rzeczy z przymrużeniem oka ;).

Gość O rany nie wyczaiłaś
Co widać w przypadku Carinio :D