Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tym razem w kolorze orange

Kto z Was dotychczas spał tylko z jednym partnerem?

Polecane posty

Gość Po 30
34 lata z 1. I tez twierdziłam ,jak wychodziłąm za mąz po 20, że to będzie zawsze ten jeden jedyny. A teraz niestety myślę często, jak to by było z innym. Kapusta- rozumiem , co piszesz. Jakos tak dziwnie się w zyciu układa, że zmieniamy się, nasze myślenie. U mnie na gorsze. A nigdy bym sie tego po sobie nie spodziewała.

Gość On37
A moja żona jest moją 2-gą i ostatnią kobietą. Pierwsza była na krótko jak miałem 19 lat. Żona sobie to bardzo ceni, i jak mnie zapewnia, ona też mi jest wierna. Czy mam powody, by jej nie wierzyć? A skąd mam wiedzieć? Trafia mi się co jakis czas propozycja od szukających żaru mężatek, owszem, baaardzoa kuszące, ale jakoś w ostatnim momencie się jednak nie zdecydaowałem. Dobrze? Czasem mam z tego jednak OGROMNĄ satysfakcję, ale czasem też mnie drażni mały jeszcze temperament żony. Ona miała jakąś przygodę na wyjezdzie integracyjnym, dało sie wyczuć, ale na ile sobie/jemu pozwoliła- nie wyczujesz. zapewnia mnie tylko gorąco, że na niewile. Jakoś z tym żyję, bo co mam zrobić? Jesteśmy 10 lat po ślubie. Pozdrowienia dla wszystkich po 35

Gość Ewka24
Ja mam 24lata i jednego partnera, jedynego.I mam nadzieję,że tak zostanie!!!