Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simple-rred

co zrobic z jego rzeczami?

Polecane posty

Gość simple-rred

wlasnie dzis zostawil mnie facet. ale nie mam zamiaru uzalac sie nad soba, nie nie...Wykrzyczal mi tylko, zebym wyslala mu poczta jego ciuchy, ktorych prawie cala szafe zostawil u mnie, zwyzywal i rozlaczyl sie. Gdyby nie koncowka rozmowy to moze i pofatygowalabym sie na ta poczte, ale sama nie wiem, co lepsze.. spalic czy oddac biednym ludziom?

Gość Ciekawska pani
wywal na smietnik:) i zapomnij o tym kretynie. Pozdrawiam

Gość pytam was chłopaki
niech się sam pofatyguje.. a jak nie to oddaj do PCK:D:D

Gość mmmmmm
spakuj napisz sms ze do jutra moze odebrać... później wyrzuć...

Gość simple-rred
nie no jak to tak po prostu wywalic na smietnik....chcialabym choc troszeczke sie zemscic, nie bede sobie odbierac tej przyjemnosci:P sam sie nie pofatyguje, bo to ksieciunio, dzieki za rady;)

Gość simple-rred
do jutra, no cos Ty...:P powiedzialam mu, ze jak za 15 minut nie bedzie go u mnie to nie ma tych rzeczy, minely juz 2 godziny wiec sam na to zezwolil:P

Gość kocicaaa
piźnij przez okno, pewnie zasłuzył na to. Pozdrawiam

Gość WYSTAW NA LICYTACJE
Z IMIENIEM I NAZWISKIEM .PIENIADZE PRZEZNACZ NA COS CO DLA NIEGO BEDZIE OBCIACHEM.JAK KSIECIUNIO TO MOZE NA PALAC ALBO NA KSIAZKE O KSIEZNICZCE

Gość No to jak taki ksieciunio
to niech ruszy szanowna dupke i sie jednak pofatyguje. Przeciez to jego rzeczy i jak mu zalezy to niech sam to zalatwi. A jak nie to spakuj wszystko i oddaj do biura rzeczy znalezionych. Niech sobie tam idzie i odbiera.

niech sie sam pofatyguje.. bedziesz jeszcze szla na poczte i co jeszcze... albo wez sie pofatyguj ale wez paczke za pobraniem:) niech placi;)

Gość simple-rred
padl pomysl, zeby sprzedac i kupic mu sztuczna pochwe, nawet niezle:P

Gość gfdgfd
spakuj w worki na smieci.daj czas do jutra.jak nie przyjedzie wynies do piwnicy.tak zrobila moja przyjaciolka :-) :-) ;-)

Gość beti144
ja bym mu wysłała paczke zkurjerem na jego koszt. napakowałabym tam jeszcze kamieni, żeby musiał wiecej zapłacic.

Wyślij mu rzeczy pocztą, ale na jego koszt. A do paczki dołóż jakąś cegłę, żeby więcej zapłacił. A co!!! :-)

Gość hej hooooooo
ja wyslalam poczta :) na jego koszt :D

Gość eeeep
Ile tu cennych rad ... :) Kobieta subtelna jest istotą ... do czasu ... :)

Gość simple-rred
wyrzucilam na smietnik, nie chcialo mik sie z tym babrac, ale dzieki za rady:) bylam spokojna, do czasu;) zadnych awantur- tylko dzialanie;)

Gość Na twoim miejscu ...
zadzwoniłabym do niego i powiedziała, żeby w najbliższym tygodniu odebral swoje rzeczy lub kogos po nie przysłał, bo jak nie to wyniesiesz na śmietnik termin masz do ...

Gość a dlaczego ty ...
masz dzwigac jego ciuchy na poczte i jeszcze ponosic koszty, niech je odbierze i koniec jak nie dotrzyma terminu to je wyrzuc :)

Gość eeeep
Wielka Milosc w praktyce :)

O proosze,ja niedawno też zalożyłam,taki podobny topic,booo mam nadal eksa szmaty w szafie w worku na smieci haha I miałam pomysł,aby w grudbniu pojechać i wyrzucić je przed jego klatka,zadzwonic i powiedziec ze jest przesylka dla niego.Nie gadałbym ja,tylko moj nowy facet. :) Ja z moim eks rozstałam się w grudniu,ubiegłego roku,więc on też chciał abym mu odesłała jego łachy.To mu powiedziałam,przyjedz sobie po nie sam,bo zabawiać się Św.Mikołaja nie będe,a jak nie przyjedze to wywale na smietnik.Caly czas prosił,błagał wręcz,abym mu odesłała,bo on nie przyjedzie.No,to mu na 2 dzień napisał że jego szmaty znajdują się już na smietniku.A tak naprawde jeszcze je mam. :O

czytałam twój topik CARINIO i akurat twój pomysł był beznadziejny (bez obrazy) robić rozpierduchę przed sąsiadami - kompletny brak klasy.. i to jeszcze na złość nowy facet (aaaa to nowego suwaczek dotyczy:) ) phi. ja osobiście bym się uśmiała gdyby mi taką szopkę były odstawił.. do Autorki - najlepsze z tego wszystkiego byłoby zamówinie firmy kurierskiej - zabierają kartony z domu i przewożą na jego koszt do jego mieszkania - wiadomo, ze z gratisem albo i kilkoma ciężkimi gratisami :D zresztą nie wiem, czy poczta tez takich usług nie oferuje - z zabieraniem z domu..

Spoko SAMANTA->:) To troche głupi pomysł-fakt,waham się jeszcze. ;) A o sąsiadach nie pomyślałam,ale w grudniu szybko sie ciemno robi,wiec nawet moglabym to zrobic np o 22. ;) Yh,alechyba tego raczej nie zorbie. :) Chyba,że mi odbije hehehee