Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakurydza

KTÓRA Z WAS MIERZY OD 168-170ALBO WYZEJ I WAZY 55-59 KILO?CZUJECIE SIE ZGRABNE?

Polecane posty

Gość kakurydza

piszcie tez ile macie lat ..

Gość waze 59
mam 170 cm, zgrabna to sie nie czuje, ale poczuje jak schudne do 55

Gość kakurydza
marzena to super:) a ty masz lat 27 czy 57 hehe bo nie wiem która cyfra to wiek..

Gość waze 59
23 lata

Gość niedowaga
ja mam 25 lat mierze 170 cm waze tylko 56 kilo jestem za chuda. jak przytyje bede szczesliwa . marze o wadze 62 kilo przynajmniej .

Gość niedowaga
do waze 59: a ile wazysz skoro chcesz schudnac do 55 ..wtedy bedziesz jak szkielet .uwierz.

170 54,5kg 30lat czuje sie zgrabna natomiast staram sie zgubic troszke brzuszek. waga 53 - 52 kg jest dla mnie ok, najlepiej sie czulam gdy tyle wazylam i mialam plaski brzuch :)

Gość nadziejka4793
168cm 49kg 18latek I zawsze cos tam mi przeszkadza :P troszke z udek chciałabym zrzucic

Gość KUDELKAA
rewelacjo a nie posadzaja ci o anoreksje . kobieto masz 30 lat i wazysz tylko 54 i poł..szok jak ty w ciąze zaszłaś...jesli masz dzieci..

wzrost : 169 cm waga : 58kg wiek: 27lat Czuje sie zgrabna, ale chcialabym wazyc 55kg.

nosze rozmiar m wiec o anoreksje mnie nikt nie posadza :D:D:D nie jestem filigranowej budowy dzieci nie posiadam i poki co nie planuje przez najblizszy rok i przypominam o temacie jak sie czujemy mierzac tyle i wazac tyle a nie osadzajac innych. ja nikogo nie pytam jak sie czuje z trzesacym sadelkiem na brzuchu wiec i mnie nie pytaj jak sie czuje w swojej skorze i swoim ciele :D milego popoludnia :)

kukurydza... przy wadze 27 nie mogła bym czuć się zgrabna, chyba nie mogłabym nic czuć. nie wyobrażam sobie żebym mogła ważyć mniej. mam chyba grube kości i dużo ćwiczę wiec ta waga chyba z tąd. Patrząc obiektywnie wiem,że wyglądam szczuplej od koleżanek, które niby ważą mniej ale mają tłuszczyk. trochę to zawiłe

Gość kakurydza
haha no faktycznie marzenko .. ale ze mnie kretynka..sorki ... no jasne ze waga 27 nie wchodzi w gre...hehe ja natiomiast mierze 170 cm i waze 58 kilo i mam 25 lat i czuje sie nawet za chudo.odpowiednia waga dla mnie to 60 kilo.wtedy czuje sie super.

Gość ja wam powiem ze
wam zazdroszcze...mam 177 cm, waze 68 kg, 28 lat...chcialabym tak zrzucic 5 kg, wtedy byloby ok...

Gość nadziejka4793
Tez chcialabym miec taki problem ze musiałabym zrzucic 5 kg uwierzcie mi ze trądzik jest o wiele powazniejszym problemem:/

Gość ja design
22 lata 1.70 53 kg Jestem zgrabna. Dobrze się czuję w swoim ciele i jest idealnie, ale twarz już nie jest taka doskonała.:P Chociaż mając do wyboru: moja sylwetka czy 20 kg więcej, ale piękna twarz, to wolę zostać przy tym, co mam.

Gość Barbucha
Ja mam 168 cm, ważę 48 kg i nie czuję się zgrabnie. Mam grube uda.

Gość magnifica
170 cm wzrostu, 52 - 53 kg, 29 lat chciałabym trochę zgubić tłuszczyku na nogach bo takie grube kwadraty mi się zrobiły :-/

>>>>>>>> wzrost : 173,5cm >>>>>>>>> waga : 50,5kg >>>>>>>>> wiek : 19 lat chce schudnac 0,5kg do rownej 50 i w sumie nic wiecej mi do sczescie nie potrzeba bo jestem chuda wysoka i zadowolona ze swojego cialka :D pozdrawiam 🖐️

Gość nie-facetka
18 latek 174 i 56kg może byc choc czasem narzekam na brzuszek

Gość w sam raz
ja mierze 170 ale waze 53kilo- 21 latek jestem zadowolona tylko brzuszek musze troszke wycwiczyc tam najszybciej gromadzi sie tluszczyk.Jest ok uwielbiam swoje cialko i nigdy bym nie zamienila na inne;))))pozdro

Gość waze 59
pisalam juz wczesniej ze, nie czuje sie zgrabna. wiecie ja jeszcze rok temu wazylam 55 kg, i wlasciwie nawet nie bylam chuda, szczupla tak, ale mam chyba poprostu taka budowe. teraz waze 59- przez kompulsy, z ktorych nie moge sie podniesc. to wszystko idzie mi w brzuch. nie czuje sie moze gruba, ale tak ...ociezala. a jak nie uporam sie z kompulsami to bede coraz bardziej tyla

Gość Boze to ja w porownaniu
z wami jestem Wielkim Sloniem:) 178 cm, 69 kg, 27 lat...wy tak narzekacie, ze chcecie zgubic to czy tamto, a mi w moim ciele jest swietnie, mimo, ze jak widac chuda nie jestem :) moze glupio i arogancko to zabrzmi, ale naprawde mam ogromne powodzenie u facetow, zawsze mialam mimo, ze jestem juz od 2 lat mezatka i do chudych nie nalezalam nigdy...wiecej optymizmu i usmiechu laski, a nie tylko o wadze i wymiarach myslicie :D

Gość mioll
59 kilo to malo jak na 170 cm wzrostu

Gość 59 kilo to mało
??? nie bądź śmieszna:O

Gość do w sam raz
mozdzek tez masz zdrobniony?bo widze ze wszystko zdrabniasz, latek, cialko, brzuszek, tluszczyk. czyzby idioteczka? ja bym tez sie na twoje nie zamienila - jestes chuda jak patyk spojrz prawdzie w oczy. moja dziewczyna na 165cm wzrostu i wazy 56 kg, i to uwazam za w sam raz- jest i ladna pupa, i spory biust i zgrabne nogi i wciecie w talii. a nie jak u ciebie - skora i kosci, kto by tam chcial do lozka kosciotrupka?

Gość 26 lat...
...173 cm ....59 kg ...1 dziecko na koncie :P przydałoby się zrzucić ze 3 kg

Gość kkerrrl
lesbijka jestes ze piszesz ze bys sie nie zamienila i masz dziewczyne..haha

Gość moze literowka a nawet jesli
ona ma dziewczyne to co cie to obchodzi? Dbaj lepiej o swoj wchudzony tylek, ktorego wszyscy sie brzydza, a nie wtryniasz sie w cudze sprwy.