Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no no

*yasmin

Polecane posty

czesc dziewczyny! mam pytanko czy bierzecie może tabletki anty yasmine? jak sie po nich czujecie? miałyście jakieś skutki uboczne na początku brania? jakie? ile mniej więcej kosztują te tabletki? ja od wrzesnia zaczne brać ale jestem ciekawa waszej opiniii na ich temat! aha i jeszcze jedno czy używacie dodatkowego zabezpieczenia np. gumek czy ufacie tylko samym tabletką? pozdraiam wszystkich gorąco!! ;) i piszcie

po co dodatkowe zabezpiczenia?? skąd taka głupiutka myśl?? ja biore juz od paru ładnych miesięcy i jestem zadowolona, czego o poprzednich nie moge powiedzieć (microgynon21). kosztują od 34 do 40 zł (bynajmniej u mnie w mieście) za opakowanie czyli sa dość drogie... skutki uboczne - raczej brak. Ale to zależy od organizmu... troche piersi bola i są nabrzmiałe ale po pierwszych miesiącach przechodzi ;-) powodzenia!

Ja brałam te tabletki,jak dla mnie były bardzo dobre i dobrze się po nich czułam,nic nie tyłam,żadnych plamień także ok.,teraz już nie biorę bo chcielismy drugiego dzidziusia i udało się,jestem w ciąży.Pozdrawiam P.S.Jest teraz jeszcze Yasminelle-jeszcze mniejsza dawka hormonu niz w Yasmine ale niestety ja np.przy nich plamiłam.

flora bakteryjna dzieki za odpowiedz! a cena zbytnio sie nie przejumje bo moj chlopak powiedzial ze bedzie mi kupowac ;) choc oczywiscie moglyby byc tansze a urosly Ci moze piersi troche po nich?

Pola25 gratuluje zajscia w ciaze! zycze Ci zdrowego bobaska i lekkiego porodu! a powiedz mi kochana długo starliście sie o dzidziusia od czasu odstawienia tabletek?

to super! bo my za jakies pare latek też chcemy dzidziusia i myslałam że może branie tych tabletek będzie miało jakiś wpływ na zajście w ciąże! jeszcze raz gratuluje i zycze wszystkiego dobrego!! ;)

ja biore Yasmin od stycznia tego roku czuje sie po nich bardzo dobrze, zadnych dolegliwosci przy @ a skoro wydaje na tabsy prawie 40 zł za opakowanie to po co mam sie dodatkowo zabezpieczac?

HANIA bardzo dziękuje za odpowiedz! ja kiedyś brałam diane35 i wszystko było ok ale bałam sie kochać bez dodatkowego zabezpieczenia ... teraz natomiast chyba chciałabym sprobować ale to dopiero po zużyciu pierwszego albo nawet 2 opakowań pozdrawiam