Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety nie głosują na PiS

Wyborcy PiSu sa dumni z premiera, który nie umie założyć konta w banku

Polecane posty

Dodatkowo pranie raz w tygodniu robi mu mama, bo on nie umie obsługiwać pralki:classic_cool: Ani komórki. I żyje z kotem- wzór rodziny po prostu:D

Gość on jest po prostu oryginalny
:)

Gość dfgdsgsdgsdgfds
a na kogo głosujesz, nędzny żydoczerwony prowokatorze?

Na pewno nie jestem Żydem, ani żadnym "aparatczykiem" czy "esbeckim synem", jak to lubicie określać w swojej partyjnej nowomowie:P Na pewno nigdy bym nie głosowała na profesora, który nie tylko nie potrafi mówić w żadnym obcym języku, ale wręcz nie potrafi przeczytać poprawnie tekstu z kartki, robiąc przy tym żenujące błędy:) Jak można rządzić krajem, kiedy jest się szefem największej i rządzącej partii, a nadal nosi się pranie do starej i zmęczonej matki? Nie stać go na pralnię?:O

Gość miranda1
W normalnym kraju facet bez konta, żony i domu jest zerem, a u nas... premierem!

Gość echhhhhhhhhhhh
i do tego przywódca prawicowej katolickiej partii. Jak taki człowiek może nie mieć żony ani dzieci i jeszcze próbować zmuszać naród do "zwiększenia przyrostu naturalnego"

Gość dagmarra
to moze lepszy jest Pan Tusk który sepleni i ma wade wymowy? ludzie czepiacie sie pisu , bo jestescie slepi, za władzą pisu zmieniło sie wiele na dobre, zwłaszcza za marcinkiewicza gdy rzadził w wawie, a co teraz za rzadami Pani gronkiweicz? rozkopane drogi nic wiecej

Gość on jest po prostu oryginalny
a pamietasz Wolfowitza ? szafea Banku Światowgo, znany był np z tego że nosi dziuraw eskarpetki ,potrafił przy wszystkich zdjąć buta :D albo taki Clinton i jego fryzjer - 5000$ za jedno strzyżenie że o Monice Lewinsky nie wspomne albo taki Berlusconi - fan operacji plastycznych i przeszczepów włosów za bardzo sie przejmujesz :o politycy to tylko ludzie i maja swoje dziwactwa

Gość miranda1
Ja ma mieć żonę i dzieci, jak on ma inszą orientacje seksualną

Ej, jak tak lubisz Kazia Marcinkiewicza, to jak sadzisz- dlaczego on tez twierdzi, ze żyjemy w państwie Orwella i że on się od początku spodziewał, ze będzie podsłuchiwany?:)

Gość elle - emanuelle
popieram dfgdsgsdgsdgfds - musi być coś na rzeczy przejrzyj się w lustrze czy nie masz pejsów

Nie wiem, czy Tusk jest lepszy, ale akurat seplenienie jest wadą wymowy, a nie wina nieuctwa:O To może ja się będę śmiała z Edgara, ze ma krótkie ręce i mu koledzy z partii muszą tyłek podcierać, bo sam nie sięga??:O

Gość hoszko boszko
a jak ludzie wybiorą w wawie PO to bedzie tak jak w gdansku:D wszystko stoi:D

Nie, nie mam pejsów, ani nikt w mojej rodzinie nie ma. Za to z tego, co wiem, to chyba pierwsza matka IV RP jest Żydówką:O

Gość miranda1
Ja chce żeby rządziła APPRacja, nie cierpię prawicy w jakimkolwiek wydaniu

Gość a potem zaprowadzimy
miłosierdzie liberalno-postępowe Diderota

Ja kiedyś byłam gorącą przeciwniczką lewicy, ale po rządach PiSu uważam, że Kalisz to naprawdę mądry i wyważony człowiek, a Kwaśniewski przynajmniej towarzyski był i rozrywkowy:P Do takich wniosków doszłam obserwując to, co się dzieje w rządzie teraz. Żałosnego, kręcącego Ziobrę, który codziennie zwołuje konferencje, na których pali cegłę ze wstydu, że tak musi kłamać:) I teraz właśnie trwa konferencja, gdzie mówi o tym, ze Kaczmarek mógł przez KŚ złamać tajemnice państwową. Przypomnę tylko, że on zeznawał, że o aresztowaniu Blidy nie wiedział i nie rozmawiał z premierem na ten temat. A sam premier powiedział, że nawet mówił, jak ją mają zakuwac w kajdanki- ergo: Ziobro złamał prawo, ponieważ w myśl ustawy o CBA wiedzę o przeprowadzanych akcjach ma mieć TYLKO prokurator generalny oraz osoby biorące udział w akcji. A Kaczyński chyba udziału nie brał. I Gosiu też wiedział o tej akcji. Więc Ziobro sam się dopuścił złamania tajemnicy państwowej- powinien się chyba aresztować:)

Gość elle - emanuelle
zgadza się - Kaczyńscy to Żydzi po obu stronach są Żydzi a z jakiej ty jesteś gminy, "kobiety nie głosują na PiS"?

Gość Tusk chce rozbioru Polski
Obiecał, że oddzieli Kaszuby od Polski i Kaszubi będą mieli swoje państwo! To ma być prezydent?! HAŃBA!

Gość miranda1
Tusk to nic dobrego, moja koleżanka zna go osobiście i zawsze mówi, że to oszołom i że jak dojdzie do władzy, to będzie niewesoło.

Gość mirando
Twoje koleżaneczki nas niewiele obchodzą. A niewesoło to mamy teraz.

Gość komuno wróć
:classic_cool:

Gość katolka
ludzie, zastanówcie się o co wam chodzi, czego wy chcecie, w jakim państwie chcielibyście żyć, potraficie tylko krytykować, taką postawę: "sam nie wiem, jak to ma wyglądać, ale to co jest mi się nie podoba" prezentuje niestety większość społeczeństwa, żałosne

Ja bym chciała, zeby politycy dokonali prywatyzacji służby zdrowia, zeby w końcu prowadzenie szpitala było rozliczane tak, jak prowadzenie każdego innego biznesu, tak jak na całym świecie, a nie dyskusje o tym, że państwo musi zapewnić to i tamto a tak naprawdę nie tylko NIC nie zapewnia, co doprowadza do tragicznej sytuacji... Żeby wykorzystywali przynajmniej w 90% fundusze unijne, bo za kilka lat będzie za późno. I bym chciała, zeby politycy się nie wypowiadali z nienawiścią, dzieląc społeczeństwo, nie wypowiadali własnych osądów moralnych, oraz sami przestrzegali prawa a nie stawali ponad nim w celu egzekwowania jego przestrzegania. Chciałabym też żeby kościół się nie wtrącał do spraw obywateli, bo nie każdy jest katolikiem. I żeby rząd nie zaostrzał ustawy antyaborcyjnej, oraz żeby więcej uwagi przywiązywano do opieki nad ludźmi żyjącymi, chorymi, kalekimi, dziećmi nieuleczalnie chorymi, wymagającymi drogich leków, żeby przyjęto nowe sposoby walki z pedofilią, przemocą w rodzinie, przestępstwami seksualnymi, a nie wykorzystywano kwestię aborcji w przetargach politycznych...

Chciałabym również, żeby istnienie takich formacji jak młodzież wszechpolska, było nielegalne. I żeby państwo broniło interesów wszystkich grup społecznych w ten sam sposób, również tych najmniejszych grup społecznych. Tzn. żeby jacyś tam geje mogli sobie normalnie egzystować i nikt się do nich nie mieszał, ale też żeby nie wyczyniali jakichś parad, żeby się dopominać o swoje prawa, bo nie mieliby takiej potrzeby. Oczywiście w ramach obrony innych grup społecznych nie powinno się pozwalać na adopcję dzieci przez pary homoseksualne, ponieważ moim zdaniem nie jest to w interesie dziecka. Również uważam, ze państwo powinno zacząć inaczej jako pacjentów traktować alkoholików oraz narkomanów i osoby z wieloletnimi nałogami. Ponieważ to my wszyscy musimy płacić podatki na zasiłki dla pijanych nierobów oraz musimy płacić ciężkie miliony za ich leczenie. Dlaczego np. ludzie po ciężkich wypadkach czy po chorobach, małe dzieci, nie mają szans na przeszczep wątroby, bo w kolejce czeka np. 6 meneli, którzy walą denaturat i co popadnie od 20 lat i jak tylko wszyją im wątrobę, znowu będą chlać?:O

Tak uważam:classic_cool: I wkrótce założę swoją własną partię, bo w sumie żadna mi nie odpowiada. Najbardziej rozczarowuje polska lewica, która albo jest nieporadna, albo jest jeszcze postkomunistyczna. Ale w tych wyborach niestety chyba trzeba będzie głosować na PO. 🖐️

Gość ważne pytanie
Kogo rekomenduje Centrala? Ostatnio urwał mi sie kontakt, więc proszę o wskazówki. Na kogo głosujemy tym razem?