Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkkkkkkkk

Bez życia to ja ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość smutasekkkkkkkkkkk

Nie wiedziałam gdzie założyć więc założyłam tu...Od kilku dni ciągle bym spała, zimno mi i ogólnie chodze jakaś taka bez życia... Aha no i jestem ciągle głodna :( Czy to przez to że jestem przed @ czy mogą być jeszcze inne przyczyny :o któraś tak miała ??

Gość kkkkkkkkk
chwilowe oslabienie,reakcja na pogode,reakcja organizmu przed okresem-wiele moze byc takich przyczyn,a jak sie odzywialas ostatnio?

Gość smutasekkkkkkkkkkk
jestem na diecie ale nie na żadnej drastycznie zjadam tak 1000-1200 kc jem owoce warzywa czasem jakieś soki...Nigdy nie miałam takich napadów na jedzenie a teraz to bym mogła zjeść wszystko!

Gość smutasekkkkkkkkkkk
aha i ciągle czuję jakbym miała gorączkę :o a mam tylko 37 :o

Gość kkkkkkkkk
jak dlugo jestes na tej diecie?

Gość smutasekkkkkkkkkkk
4 miesiąc po 2 była tyg przerwa

Gość kkkkkkkkk
moim zdaniem owoce i warzywa i czasem sam sok nie dostarczaja twojemu organizmowi wystarczajacej porcji energii dlatego jestes slaba i jest ci zimno-byc moze masz tez anemie-niedobor zelaza i kilku innych potrzebnych do pawidlowego funkcjonowania rzeczy.duzo schudlas przez te 4 miesiace?poza tym ta dieta trwa za dlugo!

Gość smutasekkkkkkkkkkk

Gość smutasekkkkkkkkkkk
schudłam 15 kg ale ja nie powiedziałam że tylko to jem ... jem barszcze ziemniaki mięso no wszystko tylko w małych ilościach jedyne co ograniczam i nie jem to słodycze i tłuste rzeczy . czasem robie 1 dniową przerwę i pozwalam sobie na jakieś super jedzonko.

Gość smutasekkkkkkkkkkk
wiesz dieta dietą ale wg mnie nadwaga jest jeszcze bardziej nie zdrowa :( ahh tak źle tak nie dobrze :(

Gość smutasekkkkkkkkkkk

Gość kkkkkkkkk
a ile masz wzrost i ile wazysz?ty moze uwazasz ze jesz wystarczajacoa twoj organizm potrzebuje wiecej energii.

Gość smutasekkkkkkkkkkk
teraz już 164 i 65 kg ale kiedyś 80 kg :o

Gość Yonai**
to masz odpowiednia wage...akurat do twojego wzrostu...moze masz chwilowa depresje:/pomysl ze ja mam 170 cm wzrostu i waze tylko 54 kg:( i co ja mam na to powiedziec...a powinnam wazy gdzies ok 65 lub 68 zeby moja waga odpowiadala wzrostowi...a tiu nic klapa niemam apetytu i koniec:/potrafie zjesc tylko sniadanko i nic...nie martw sie minie ci

Gość kkkkkkkkk
hmmm moze zbyt gwaltownie stracilas ta wage.najlepiej idz do lekarza jesli ten prolem nie prejdzie w najblizszym czasie i popros o skierowanie na badania krwi.

Gość kkkkkkkkk
odpowiednia waga to wzrost minus 10,czyli w przypaku wzrostu 164 powinno sie wazyc jakies 54 kg a majac 170cm - 60kg

Gość kkkkkkkkk
ja waze 50kg i mierze 161 cm i to jest optymalne

Gość smutasekkkkkkkkkkk
do miary 164 waga 52-60 tak wyczytałam mi zależy na 55 ...

Gość Yonai**
niewiem lekarz mi powiedzial ze mam anemie i ze jesli tak dalej bedzie to strace gwaltownie wage:/a niemoge sobie na tio pozwolic...slyszalam ze waga musi byc odpowiednia do wzrostu...nio ale:(mialam depresje i nerwice lekowa wiec mialam takie same objawy jak kolezanka wyzej...narazie sie lecze z niej:)jakos daje rade...

Gość Yonai**
kolezanko:)nie smuc sie bedzie oki:)napewno...takie stany zdarzaja sie czesto...ale to mija...chyba ze nie mozesz sobie z tym poradzic to wtedy radze isc do psychologa...potrafi pomoc:)naprawde...a powiem ci ze nie wierzylam w takich lekarzy:)ale mnie wysluchal i mi stara sie pomoc...naprawde przemysl to i jak cos to sie zglos...a jesli masz jeszcze jakies pytanie to ja chetnie ci odpowiem:)sluze pomoca...

Gość smutasekkkkkkkkkkk
dziękuję bardzo :) mam nadzieję że sama sobie z tym poradzę...

Gość Yonai**
wiesz nie powinnas mowic ze sama sobie z tym poradzisz powinnas komus o tym powiedziec wyzalic sie;)ja moge ci pomoc...wiem cos o ty jak kryjesz cios sama w sobie ale jak sie wygadalam tio mi od razu przeszlo:)wiec powtarzam moge pomoc jesli tylko chcesz:****

Gość smutasekkkkkkkkkkk
no tak niby mam się komu wygadać ale... on mnie nie rozumie nie wiem dlaczego :( teraz będe miała ciężki rok...boje sie wrócic do szkoły nienawidze tych nauczycieli co się znęcają i grożą nienawidzę tej szkoły :( nigdy nie miałam takich problemów a teraz... nawet w gimnazjum nauczyciele traktowali nas lepiej niż teraz :o W tym roku matura, w dodatku prawo jazdy, jeszcze ta dieta... już nie mam sił nie wiem jak sobie poradzę :( ahh :( już widzę ten rok ... chyba wyląduje w szpitalu z nerwicą normalnie płakać się chce :( już teraz mnie żołądek boli a co dopiero później :(