Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbucha

Depilacja intymna pastą cukrową.

Polecane posty

Gość Barbucha

Mam pytanie do kobiet, które depilują okolice bikini pastą cukrową. Wczoraj wydepilowałam połowę całkowicie, na zero. Na początku samą pastą, później z paskami materiału. Strasznie bolało, ale przeżyłam - czego się nie robi dla urody? Dzisiaj mam zamiar dokończyć drugą połowę. Czy to zawsze będzie tak bolało? Do tej pory nie depilowałam całości, tylko podgalałam po bokach. Czy przy regularnej depilacji będzie bolało tak strasznie jak teraz?

Gość Barbucha
Kupiłam tę pastę na allegro za 25 zł + koszty przesyłki. :) Jak mi się skończy to opakowanie, to chyba pokombinuję trochę i spróbuję sama ją zrobić - teraz przynajmniej wiem, jak powinna taka pasta wyglądać. :)

tez chetnie dowiem sie jaki jest \"przepis\" na ta paste;) ja sie tam po prostu gole maszynkami i jest to dosyc klopotliwe, bo wloski szybko odrastaja... iiii wrastaja:O

Gość Barbucha
Na nogi jest wprost idealna, nic nie boli, włoski nie wrastają i są jedwabiście gładkie. Gorzej z okolicami bikini - boli jak cholera. :O :O :O

Gość pasta cukrowaaa
ale po pewnym czasie wloski beda osrastac coraz slabsze az wkoncu calkowicie zanikna .przepis na paste poszukaj tutaj jest takie forum