Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SweetKati

Czy pasuja mi rurki???

Polecane posty

Gość SweetKati

Nie jestem szczupła dziewczyna...ale figore mam nawet mozliwa....Czy takim dziewczynom jak ja pasuje nosić czarne rurki????Prosze o szybką odpowiedz...

a moze najpierw zobacz czy w nich dobze wygladasz i czy sie w nich dobrze czujesz co? bo nikt nie wie jak naprawde wygladasz i jak sie bedziesz w nich czuc rurki sa dla szczuplych dziewczyn ale jesli masz np jakas bluzke ktora sie wyszczupla czy cos to mozezs nosic

Gość zamiesc swoja fotke to ocenimy

Gość to moze nie rurki
tylko dzinsy z prostymi nogawkami?

a to dobre :D:D: \"to moze nie rurki tylko dzinsy z prostymi nogawkami?\" o to chodzi, że rurki to właśnie proste nogawki, a spodnie zwężane u dołu to tzw. marchewki, cygaretki. kolejne \"fashion victim\" :D:D

Gość Asia_be
Ja jestem niską i szczupłą osobą, wręcz filigranową. Ostatnio przymierzałam ciemno-granatowe rurki i wyglądałam koszmarnie, wogóle nie pasowały do mojej figury... może taki krój, nie wiem. W każdym bądź razie zniechęciłam się do ich kupna. Rurki mają zwężane nogawki, a dżinsy z prostymi nogawkami nie są przecież zwężane :P

Gość Asia_be
a przepraszam.... sama nazwa rurek mówi, że są proste :P Mój błąd :) No to ja przymierzałam tzw. marchewy.... :]

madelajn --- dzięki:):):) wreszcie ktoś mi to wytłumaczył:) i teraz wiem że miałam ostatnio racje kłócąc się ze rurki są proste:P:P na początku mówiłam rurki na proste spodnie a później sama uległam przekonaniu że są zwężane. madelajn sprawdź teraz moja tabelkę i może dopisz coś:) cygaretki--obcisłe całe i zwężane w kostce marchewki--?? tylko zwężane?? rurki--prosty krój szwedy--bardzo szerokie także u góry i nadloe dzwony--poszerzane na dole

nibys -- tabelka jak najbardziej ok, tyle, że czytałam, że cygaretki i marchewki to tak naprawdę to samo. :) pozdrawiam:):D!