a_laska 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Kto umie robić na drutach i jak sie tego szybko nauczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja umiem Napisano Sierpień 29, 2007 nauczylam sie najpierw w szkole na zajeciach z techniki podstawowych oczek (prawe i lewe) a potem zaczelam probowac wzorow wedlug schematow z gazetek z robotkami to nic trudnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carinio 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Ja niezbyt potrafie robić na drutach,moja mama kiedys mnie uczyła,ale ni w ząb nie mam do tego cierpliwosci. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja umiem Napisano Sierpień 29, 2007 wydanie "sandra" ma bardzo obrazowo opisane schematy robotek(z tego magazynu nauczylam sie robic narzuty i przeciagniecia no i odwazylam sie sprobowac warkocze) kupilam tez kiedys wydanie specjalne 'czegos' - robotki na drutach krok po kroku i z tego zas odpatrzylam jak sie robi skarpety i rekwiczki na 5 drutach ponczoszniczych(niestety nie mam tej gazetki i nie pamietam z jakiego wydawnictwa byla) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_laska 0 Napisano Sierpień 29, 2007 dzięki za słówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Nauczylam się w szkole, ale nie robie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja umiem Napisano Sierpień 29, 2007 tu mozna troszke poczytac wedlug mnie calkiem obrazowo ale moze mi sie tylko wydawac bo mam juz o tym pojecie http://www.cafeart.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=229 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach