Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeska z Italii

Ktora wedlug Was on kocha?

Polecane posty

Gość franczeska z Italii

Ma dwie dziewczyny jednoczesnie: dziewczyna A i dziewczyna B. Z dziewczyna A jest ok.3 lat, mowi, ze kocha, ze jest ta jedyna...po uplywie 2lat znajomosci z A poznaje dziewczyne B mowi jej, ze ja kocha, ale tej juz nie mowi,ze jest ta jedyna, faktycznie zarezerwowane jest to dla A.Leci przez rok na dwa fronty, dopoki A sie o tym nie dowiaduje.Natychmiast z nim zrywa i nie chce go widziec.On popada w rozpacz, mowi, ze z B skonczy,ze jest pewny, ze A jest ta jedyna,ze kocha, szaleje, ze wie,ze zle zrobil i chce to naprawic.A jest przekonana,ze to puste slowa i jest nieugieta, serce krwawi,ale nie pozwala wrocic do siebie,mysli, ze On pojdzie do B.....sprawy jednak przybieraja inny obrot. ON jest zalamany,ze A z nim skonczyla, nie potrafi normalnie zyc, funkcjonowac, jego samego zaskoczyla ta reakcja, nawet nie przypuszczal,ze tak bardzo A kochal, chcialby nawet cofnac czas, zrobic wszystko dla A by wrocila, ta jednak uparcie odmawia.On zdesperowany definitywnie konczy z B by A pokazac, ze jest wazniejsza, ze to ja kocha, ona jednak i tak go porzuca, nigdy wiecej z nim sie nie spotykajac.... Co o tym sadzicie? bo ja uwazam, ze po zdradzie to mozna chciec udowodnic rozne rzeczy, ale i tak zaufania sie nie odbuduje.Czy uwazacie, ze on naprawde kochal A? bo mi sie wydaje, ze zadnej, ze chyba tylko samego siebie :(

Gość Soniula
Kochał A, tylko nie dojrzał jeszcze do pojedynczego związku, chciał spróbować może? Jeśli rzucił dla A wszystko, kochał.

Gość franczeska z Italii
tak, rzucil dla niej wszystko, B tez rzucil, ale czy to dowod milosci? :( bo ja uwazam, ze dowod bylby wtedy, gdyby jej nie zdradzal a tak po fakcie, to co to za dowod? nie uwazasz? :o

Gość Soniula
Po prostu dorósł do związku,z dał sobie sprawę, że źle zrobił, że zdradził. WSZYSCY POPEŁNIAJĄ BŁĘDY!

Gość franczeska z Italii
Soniula, szkoda, ze zdal sobie sprawe PO a nie PRZED :(

Klasyczny przykład żony i kochanki. I tylko w takich kategoriach warto byłoby się w to dalej zagłębiać. :O Pani A i pani B pachnie mi jakimś nastoletnim, przez co niedojrzałym emocjonalnie kaprysem.

Gość franczeska z Italii
skrot: kochal A,zdradzil ja z B,gdy A dowiedziala sie o zdradzie,zostawila go a on zostawil dla niej B,by udowodnic,ze ja kocha.Czy nie smieszne zachowanie? jaki dowod? po fakcie? :o

Gość franczeska z Italii
"za długie, opisz to w 1 krótkim zdaniu - max 2 linijki" ciamkam stolca :classic_cool: