Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Idealistka_z_Wenus

CHYBA DO WAS NIE PASUJĘ

Polecane posty

:( z tego co czytam na tym forum widzę że najwyraźniej interesuje was tylko cielesność, a seks dla wiekszości to tylko kopulacja :O w sumie bardzo prawdopodobne że to ze mną jest coś nie tak :( ale gdyby każda kobieta czekała na etgo jedynego, który przygalopowałby po nią na karym rumaku, a każdy mężczyzna zdobywałby swoją wybrankę w subtelny i wyrafinowany sposób świat byłby dużo piękniejszy....śmiem twierdzić że byłby to raj na ziemi....

Gość niesmaczneeee
zauważ,ze to forum erotyczne;)

Gość nie przejmuj się
Internet tak jak papier przyjmuje każde słowo pisane. Ale czy naprawdę warto w to wierzyć, że to co tu piszą jest prawdą? Nie tylko ty jesteś taka jaka jesteś. Śmiem twierdzic, że większość tych wszystkich wspaniałych "seksi - przygód" jest po prostu wymyslona. Pozdrawiam

zauważyłam....ale erotyka to coś wiecej niż seks, a seks to coś więcej niż kopulacja....co już wczesniej napisałam a tu wszyscy wydają się być koszmarnie przyziemni i pragmatyczni....zasmuca mnie to :( chyba całe życie będę sama :(

Idealistko, jeszcze kilka twoich wpisów a znajdzie sie podszywacz który zrobi z ciebie osobę prózna, rozpustną i zepsutą a rumaka to będziesz ujeżdzać zupełnie innego niż z tej bajki o której marzysz ;)