Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rapssodia

Widział ktoś gdzieś taki naszyjnik?

Polecane posty

Gość zdzisław ze sosnowca
jo żech widzioł takiego bryloka dzisiaj kedym po wysypisku przechadzoł jakiś szczur w takim biegoł , był kolora ekry i mu pasował zaś

Gość rapssodia
Jak napisałam wyżej - chodzi o fason nie kolor różu który tam delikatnie ale jest. Jestem niska myślałam, że jakiś naszyniczek z wiszącą częscią nieco mnie "wyciągnie"..

Gość sierpień 2008
ten z allegro podoba mi się bardziej

Gość rapssodia
Jak napisałam wyżej - chodzi o fason nie kolor różu który tam delikatnie ale jest. Jestem niska myślałam, że jakiś naszyniczek z wiszącą częscią nieco mnie "wyciągnie".. na allegro tez szukam

Gość sierpień 2008
tak czytałam twój wpis, ale ten z allegro jest i tak ładniejszy i tez wydłuża sylwetkę. Ten który ty wrzuciłaś jest taki sztuczny, jak dla dziecka. Oczywiście wszystko jest kwestią gustu

Gość Ten z linka
nade mną baaardzo łatwo zrobić samej :) Jak ktoś chce, to mogę zrobić :D

Gość ładne
Ale sierpień 2008 ma rację. Ten z allegro najładniejszy. Bynajmniej tej dziewczynie super pasował.

Gość Do osoby Ten z linka
Naprawdę mogłabyś mi taki zrobić? A kolczyki też?

zdolne SA kobietki jak widać..ja taki widziałam ale w Paryżu:(( może znajdziesz gdzies pochodź po sklepach...

Gość do ten jest sliczny
tyle kasy?? 260 zl za takie g..? podobne kryszlałki mozna na targu kupic, za 10 zl, wiem bo mam takie.

Ale ja nie płaciłam 260,00 tylko 100 zł... a w komplecie mam jeszcze kolczyki i bransoletkę.

Gość Dobre sobie
Hehehe, podobne kryształki - pewnie nawet nie kryształki a zwykłe oszlifowane szkło. I nie srebro a zwykły metal.

Gość do ten jest sliczny
moze, ale podobnie wygladalo i mi sie skojarzylo. Na jeden raz nie oplaca sie wydac ponad 260 zl. Ja jestem zwolenniczka komplecikow typu stroik i naszyjnik. Agnes robi sliczne.

Biżterii nie kupuje sie na jeden raz. Przecież taki komplet mozna później jeszcze nie raz wykorzystać. Kto powiedział, że to tylko do ślubu... A później co? Do kosza? Ja będę w tym chodzić.

a stroiczka i naszyjnika jasne ecru nikt nie ma do sprzedania? nawet nie wiem gdzie szukac, tylko na allegro ciagle jedne i te same widze. W salonie sa drogie.