martini_86 0 Napisano Sierpień 29, 2007 mam pytania odnośnie tego leku- lekarz dzis mi go przepisał, kazal brac po tabletce przez 6 dni na ulotce jest napisane ze nie mozna go zarzywac podczas okresu a ja za 4 dni zaczne miesiaczke czy moge go wziasc po 2 tabletki przez 3 dni ?i jeszcze jedno wazne pytanie powiedzial ze moge wspolzyc podczas stosowania leku natomiast ulotka zarbania....:/ co w takim przypadku robic?to bardzo wazne....dzieki z gory za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudulka23 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Witaj! tez zażywałam te globulki. Jeżeli masz za kilka dni miesiączkę to poczekaj i zacznij stosować clotrimazolum kiedy się skończy.Powinno się stosować bez przerw. Do tego czasu smaruj się maścią clotrimazolum- w aptece bez recepty kupisz za 4 zł. Nie powinno się współżyć w trakcie leczenie, dziwi mnie Twój lekarz mówiąc że nie ma przeszkód. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Sierpień 30, 2007 miesiac temu mialam ten sam problem. Jeszcze do konca sie go nie pozbylam. Czemu? ja mialam silnejsza dawke, 500mg i mialam brac raz na tydzien. Ty masz 100mg i masz brac codziennie. Skoncz je brac przed @ a potem wez te pozostale. W czasie leczenia nie mozna wspolzyc gdyz mozesz zarazic chlopaka a potem on moze cie zarazic ponownie. Ja tak mialam bo mnie tez lekarka tego nie powiedziala i zaczelo mi sie wszystko na nowo. Moj chlopak nie mial zadnych objawow i dlatego tak sie stalo bo mial te bakterie w sobie i dal mi je ponownie. Zaleca sie takze leczenie partnera srodkami doustnymi ale tego lekarka mi tez nie powiedziala i nic nie przepisala dlatego znow sie tym zarazilam wlasnie od niego. Takze od wspolzycia sie powstrzym a chlopak moze sie smarowac mascia o tej samej nazwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach