*Iskierka* 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Powiedzcie mi w koncu jak to jest , czy gdy pojawia sie bol jajnika to w ciagu nastepnych 24 godz. nastapi owulacja? Ja mam zwykle ok. 10 dc czy mam rozumiec, ze owu mam w 11 dniu? Nie za wczesnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +ja Napisano Sierpień 29, 2007 Gdzies slyszalam, ze tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kskjdfsd Napisano Grudzień 30, 2007 tez bym chciała się o tym dowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak taki z niej diament Napisano Grudzień 30, 2007 mnie boli jajnik przez caly okres owulacyjny, niezaleznie czy jest to dzien najbardziej plodny czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kskjdfsd Napisano Grudzień 30, 2007 bo chodzi mi o to,że jak w 14 dniu cyklu miałm ból p[odbrzusza jakby owulacyjny to czy w 15 dc mogę jeszcze zajśc w ciąże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecie co..... Napisano Grudzień 30, 2007 mnie tez tak bolaly ze nawet nie moglam sie zalatwic i okazalo sie ze mam torbiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kskjdfsd Napisano Grudzień 30, 2007 ja od kiedy pamiętam to mam takie bóle...i raczej nic poza tym złego się nigdy nie działo...ale to nie jest aż tak przearżliwy ból... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Grudzień 30, 2007 Ból jajnika może oznaczać, że:- boli nie jajnik ale inny organ blisko położony- pęcherzyk rośnie- pęcherzyk pękł- masz zapalenie dróg rodnych- inneW żadnym wypadku nie oznacza, że "w przeciągu 24 godzin nastąpi owulacja". To objaw dodatkowy i niepewny, którego pojedynczo nie można brać pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahudfoiuhfda Napisano Grudzień 30, 2007 a jeżeli ten ból jest identyczny co miesiąc i to właśnie w dniach spodziewanej owulacji to chyba wiem,co to jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Grudzień 30, 2007 Jak napisałaś - chyba.Bez monitoringu możesz sobie właśnie chyba wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach