Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jamajka200

do dziewczyn które brały CILEST!!!!

Polecane posty

Dizewczyny mam problem, biore juz 3 opakowanie Cilestu (miedzy 2 i 3 opak. nie robiłam przerwy) i jakies 3 dni temu zaczełam dość mocno plamić (kolor brunatny aż czarny), nie wiem co jest grane....nie miałam żadnych skutków ubocznych po Cileście tylko w trackie pierwszego opakowania plamiłam cały miesiąc ale potem było już ok. Może to przez to że nie robiłam przerwy???? Do ginekologa mam termin na 5 września także się dowiem dokałdnie co i jak, ale chciałam się od Was dowiedzieć czy miałyście cos podobnego i co to oznaczało. Z góry dzieki za odpowiedzi :-)

Gość tu jestem
czemu nie robilas przerwy?czy chciałaś miec inny termin miesiączki..przesunąć ?niewim co ci powiedzieć ale to są te skutki uboczne pigułek.za jakiś czas się wszystko uspokoi.stres tez żle wpływa..spróbuj się uspokoic i wyluzowac i spokojnie czekać na wizytę u lekarza..w koncu to specjalista.pozdrawiam

Gość Lady F
Ja nie miałam takich nieprzyjemności. Mi dla odmiany było niedobrze i spuchły mi piersi(bolały oczywiście jak cholera)

nie robiłam przerwy, bo mieliśmy z moim chłopakiem rocznice i nie chciałam mieć okresu z wiadomego powodu :-P

Hmm, sama mam teraz stracha. Nie robilam przerwy miedzy opakowaniami a tez biore cilest. Mam nadzieje ze nie zaczne plamic, ale fakt faktem ze czuje sie slabiej. Jeszcze 8 tabletek mi zostalo. Wole miec ten okres.

Powiem Ci jeszcze tyle ze jeszczeli to Twoje trzecie opakowanie to takie plamienia sa nromalne. Wszystko reguluje sie wlasnie po trzecim cyklu.

No tak, z tego powody tez moze plamic ale to ze dopiero jest to jej trzecie opakowanie tez moze miec jakis wplyw. Poczytaj ulotke z cilestu a potem sie madrz.

nie tylko z ciletsu ale wszystkich tabsow jak cos :) skoro przestala plamic wczesniej i zaczela znow to wlasnie przez te laczenie opakowan

hej mialam tak samo po cilestach:( kiedys pamietam chcialam przsunac @ o 2 tyg=14 tabletek.. wiec od 22 mialam plamienia (takie jak opisalas) zeby bylo lepiej mialam je przez 14 tabletek a pozniej musialam zrobic przerwe... wiec mialam @ koszmar! szkoda ze padlo na rocznice.. u mnie wypad\\lo na polmetek w balowych strojach:/ eh